• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 26 آبان 1404, 26 جمادی‌الاول 1447, Monday 17 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 12634
منتشر شده در سه شنبه, 30 ارديبهشت 1399 01:34
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
آیا عید فطر در قفل‌های هنری کلید می‌چرخاند؟

سالن‌های تئاتر در انتظار بازگشایی

توضیحات

از سوم اسفند ماه سال ۹۸ سالن‌های نمایشی کل کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا و همه فعالیت‌های تئاتری و در کنارش فعالیت‌های سینمایی و کنسرت به دلیل مسقف بودن فضاهای هنری و گردهمایی‌های مردم در این مکان‌ها تعطیل شد.

از ابتدای اردیبهشت ماه نیز گمانه‌زنی‌هایی برای سالن‌های سینما مطرح شد که به احتمال زیاد پس از عید فطر سالن‌های سینمایی بازگشایی می‌شوند اما هنوز هم ابلاغیه‌ای نه برای سینماها و نه برای سالن‌های تئاتر داده نشده است. طبق صحبتی که هر روزه خبرنگار فارس با قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی صورت می‌دهد، کماکان شرایط به همین شکل است و ابلاغیه و دستورالعملی داده نشده، کما اینکه آشنا مطرح می‌کند، در حال پیگیری ارتباط با ستاد بحران کرونا است.

گمانه‌زنی‌ها مبنی بر این است که احتمال بازگشایی محدود سالن‌ها با رعایت بهداشت و فاصله‌گذاری اجتماعی از عید فطر وجود دارد اما عده‌ای هم معتقدند فعلا چنین اتفاقی نیفتاده و به زودی هم نخواهد افتاد. در هر حال باید سوال کرد در صورتی که این اتفاق بیفتد، آیا قرار است همان دستورالعملی را که چندی پیش ستاد بحران کرونا و وزارت بهداشت برای سالن‌های تئاتر مطرح کردند و به سرعت هم آن را حذف کردند، برای سالن‌ها دو مرتبه ارسال شود یا اینکه دستورالعمل جدیدی داده خواهد شد؟

در نهایت با افت مرگ و میر ناشی از بیماری در سطح شهر تهران و همینطور فضاهای نمایشی، هنوز هم وضعیت سفید نیست و مردم اعتماد لازم را برای ورود به سالن‌های تئاتر نخواهند داشت و حتی در صورتی که مردم حضور هم پیدا کنند آیا شرایطی برای تست و سنجش سلامت آنها در ورودی سالن‌ها در نظر گرفته خواهد شد؟

همه اینها سوالاتی است که باید مسوولان نمایشی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از گشایش سالن‌ها به آنها پاسخ دهند تا مردم با خیال راحت و خاطر جمع به تفریحی بپردازند که منجر به از دست دادن سلامتی‌شان نشود و همینطور خود هنرمندان هم با طیب خاطر به فعالیت در این مراکز و مکان‌ها بپردازند. از سوی دیگر هم شرایط فعلی هنرمندان ایجاب می‌کند که هر چه زودتر به اجتماع و فعالیت‌های خود بازگردند، منتها نباید این امر باعث عجله شود و منجر به از دست رفتن سلامتی خودشان و مردم شود، در این راستا نیازمند پروتکل‌های مناسب برای حمایت از هنرمندان نیز هستیم.

روز گذشته شاهد این بودیم که مجموعه تئاتر شهر تبلیغی را در بزرگ‌ترین بیلبورد مجموعه در حیاط تئاتر شهر با عنوان «تئاتر شهر دلتنگ حضور شماست؛ با شکست کرونا باز‌خواهیم گشت» نصب کرده و همین می‌تواند نشانه‌ای برای نزدیک شدن به شرایط بازگشایی سالن‌ها باشد، امیدواریم این شرایط با سنجش همه‌گونه استانداردها و با کار کارشناسی صورت پذیرد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

افشای اطلاعیه بسیار مهم نفت سپاهان بر روی سامانه کدال؛
فولاد مبارکه یکی از نقاط امیدآفرین صنعت کشور است
استاندار اصفهان، برگزیده ملی «جوانی جمعیت» شد
نظام بانکی باید شریک باشد، نه ناظر
۲.۵ میلیون راس دام در اصفهان علیه بیماری «تب برفکی» واکسینه شدند
رفع بخش عمده ای از مشکلات پروژه عظیم «خورشید شهر»
ثبت سه رکورد تولید درکارگاه های نورد ذوب آهن اصفهان
کلنگ پروژه «پارکینگ مکانیزه مشارکتی میدان شهدا» بر زمین می خورد
سی و هشتمین نشست کمیسیون فناوری و اطلاعات شهر هوشمند
هفته نکوداشت خورزوق، فرصتی برای حفظ هویت و میراث ملموس و ناملموس
رنگ نو بر زنجیره ارزش جهانی فولاد ورق رنگی صنعت فولاد جهان در حال عبور از مرزها
«تأکید دادستان اصفهان بر دقت در صدور قرارها به ویژه قرارهای منتهی به بازداشت»
پروژه برگردان مخابرات پروژه‌ای ملی و فراتر از یک شرکت است
راه‌اندازی سامانه جدید «مدیریت مراکز معاینه فنی» از ماه آینده
منطقه دو عملیات انتقال گاز، ایمن و پر توان به استقبال فصول سرد سال می رود
پایان عملیات تعویض پوشش خط لوله دوم سراسری انتقال گاز در منطقه صعب العبور پتاوه
فولادمبارکه الگوی ملی در استقرار نظام‌های نوین کیفیت و پایداری
درخشش شرکت ایران‌ ذوب در عرصه صادرات
مسئولیت جمعی؛ راهی برای تعالی سازمانی
میهمانان این هفته: كاركنان واحد اكسیژن و هیدروژن
درخشش شرکت گلنور اصفهان در عرصه تولید چراغ‌های روشنایی و ورزش قهرمانی
رتبه دوم استان اصفهان از حیث تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور
تأمین بیش از 40 هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در استان اصفهان تا نیمه پاییز ۱۴۰۴
نصب تجهیزات اکستراکتورهای پروژه TDAE در پالایشگاه نفت سپاهان
تبدیل سند دفترچه‌ای به سند تک‌برگ هیچ مالیاتی ندارد
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا