• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: شنبه 24 آبان 1404, 24 جمادی‌الاول 1447, Saturday 15 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 10445
منتشر شده در سه شنبه, 19 آذر 1398 08:16
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
رکورد جوانی در زمامداری شکست

یک زن ۳۴ ساله رئیس دولت فنلاند شد

توضیحات

سوسیال دموکرات‌های فنلاند که رهبری دولت ائتلافی متشکل از پنج حزب را در دست دارند، سانا مارین ۳۴ ساله را به نخست‌وزیری برگزیدند. مارین که هم‌اکنون عهده‌دار وزارت حمل‌و‌نقل فنلاند است و از هفته آتی کار خود را در سمت جدید آغاز می‌کند، جایگزین آنتی‌رینه، نخست‌وزیر مستعفی این کشور‌ می‌شود. الجزیره در گزارش دیروز دوشنبه نوشت: آنتی رینه سه‌شنبه گذشته پس از آنکه «سنتر پارتی» (حزب میانه) فنلاند اعلام کرد از عملکرد وی در نحوه مواجهه با اعتصاب کارکنان بخش خدمات پستی راضی نیست و به وی در هیات نخست‌وزیر اعتمادی ندارد، استعفا داد.

سانا مارین که به‌زودی بر کرسی نخست‌وزیری تکیه می‌زند جوان‌ترین نخست‌وزیر تاریخ فنلاند خواهد بود. خبرگزاری آلمان هم در گزارش خود می‌افزاید: آنتی رینهِ نخست‌وزیر فنلاند به دلیل اختلافاتی که در داخل حکومت وجود داشت، پس از ۶ ماه حضور در این پست از سمت‌اش استعفا داد. تا زمان آغاز کار یک نخست‌وزیر جدید در فنلاند، مسوولیت‌های او را کابینه به پیش می‌برد. مارین پس از رای‌گیری اعضای حزب سوسیال دموکرات این کشور در ارتباط با نامزدی او برای این پست، گفت در نظر دارد تا فعالیت‌های حکومت را با ساختار کنونی، یعنی ائتلاف متشکل از پنج حزب، ادامه دهد. او گفت که در برنامه‌های فعلی حکومت نیز تغییر وارد نمی‌کند. سانا مارین ۳۴ ساله جوان‌ترین نخست‌وزیر فنلاند و جوان‌ترین نخست‌وزیر در سراسر جهان خواهد بود. فنلاند در حال حاضر ریاست شورای اتحادیه اروپا را نیز به عهده دارد. این گزارش حاکی است که پس از اعتصاب دو هفته‌ای و سراسری کارکنان اداره پست در این کشور و فشارهای برخی از اعضای کابینه ائتلافی فنلاند به نخست‌وزیری این کشور، او استعفا کرد. در حقیقت، حزب «میانه» فنلاند که یکی از اعضای کابینه ائتلافی این کشور بود، حمایت خود را از نخست‌وزیر برداشت و این موضوع استعفای رینه را در پی داشت. حزب میانه فنلاند البته اعلام کرد که اعتمادش را به شخص آنتی رینه از دست داده و با حزب «سوسیال دموکرات» که عضو اصلی کابینه ائتلافی است، مشکلی ندارد. احزاب سوسیال دموکرات، میانه، سبزها و ائتلاف چپ، اعضای کابینه ائتلافی فنلاند بوده‌اند.

مارین پس از پیروزی در رای‌گیری به خبرنگاران گفت:‌« ما کارهای زیادی در جهت بازسای اعتماد عمومی داریم». نخست‌وزیر جدید در ۲۷ سالگی به‌عنوان رئیس شورای شهر صنعتی «تامپره»‌ فنلاند انتخاب شد و رشد سریع خود را در سیاست نشان داد. او توانست در میانه اعتراضات اخیر فنلاند بسیاری از شرکت‌ها را به ادامه تولید قانع سازد. کنفدراسیون صنایع فنلاند تخمین زده است که این اعتصاب بیش از ۵۵۰ میلیون دلار (۵۰۰ میلیون یورو) به درآمد سالانه این شرکت‌ها ضرر می‌ر‌ساند. نخست‌وزیر جدید در این باره گفت: «ما برنامه مشترک دولتی داریم که ائتلاف را به هم متصل می‌کند». او دارای یک فرزند است. الجزیره در گزارش خود می‌افزاید: «جاسیندا آردرن»، نخست‌وزیر نیوزیلند ۳۹ ساله است؛ اولکسی هونچاروک، نخست‌وزیر اوکراین، ۳۵ ساله است در حالی که گفته می‌شود رهبر کره شمالی هم ۳۵ ساله است. مارین رهبری ائتلاف زنان فنلاند را بر عهده خواهد داشت که اعضایش عبارتند از: «لی اندرسون» از ائتلاف چپ ۳۲ ساله؛ «ماریا اوهیسالو» از اتحادیه سبزها ۳۴ ساله؛ «کتریکولمونی» از حزب میانه ۳۲ ساله و «آنا ماجا هنریکسون» رهبر حزب مردم سوئد ۵۵ ساله هستند. براساس دفتر رکوردهای جهانی گینس، ماهاتیر محمد ۹۴ ساله، کهنسال‌ترین نخست‌وزیر جهان است.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

کلنگ پروژه «پارکینگ مکانیزه مشارکتی میدان شهدا» بر زمین می خورد
سی و هشتمین نشست کمیسیون فناوری و اطلاعات شهر هوشمند
هفته نکوداشت خورزوق، فرصتی برای حفظ هویت و میراث ملموس و ناملموس
رنگ نو بر زنجیره ارزش جهانی فولاد ورق رنگی صنعت فولاد جهان در حال عبور از مرزها
«تأکید دادستان اصفهان بر دقت در صدور قرارها به ویژه قرارهای منتهی به بازداشت»
پروژه برگردان مخابرات پروژه‌ای ملی و فراتر از یک شرکت است
راه‌اندازی سامانه جدید «مدیریت مراکز معاینه فنی» از ماه آینده
منطقه دو عملیات انتقال گاز، ایمن و پر توان به استقبال فصول سرد سال می رود
پایان عملیات تعویض پوشش خط لوله دوم سراسری انتقال گاز در منطقه صعب العبور پتاوه
فولادمبارکه الگوی ملی در استقرار نظام‌های نوین کیفیت و پایداری
درخشش شرکت ایران‌ ذوب در عرصه صادرات
مسئولیت جمعی؛ راهی برای تعالی سازمانی
میهمانان این هفته: كاركنان واحد اكسیژن و هیدروژن
درخشش شرکت گلنور اصفهان در عرصه تولید چراغ‌های روشنایی و ورزش قهرمانی
رتبه دوم استان اصفهان از حیث تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور
تأمین بیش از 40 هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در استان اصفهان تا نیمه پاییز ۱۴۰۴
نصب تجهیزات اکستراکتورهای پروژه TDAE در پالایشگاه نفت سپاهان
تبدیل سند دفترچه‌ای به سند تک‌برگ هیچ مالیاتی ندارد
کشف ۲۲ میلیارد تومان ارزاق عمومی قاچاق در نجف آباد
درخشش شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان در سامانه ارزیابی ملی
فولادمبارکه؛ معمار مدل ملی مسئولیت‌اجتماعی
مصرف بهینه در ادارات؛ گامی مؤثر برای پایداری شبکه گاز در زمستان
سقف انحصار ارزي تجار تعيين شد
آزمون جديد آقای وزیر
جنجال دستمزد یک تریلیون دلاری
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا