- دومین نمایشگاه بهاره مشاغل خانگی، صنایع دستی و گردشگری محمد آباد جرقویه با حضور مدیران شهرستانی و استانی در ارگ این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بازار، در حاشیه برگزاری این جشنواره، محمد اسماعیل زاده شهردار محمدآباد در جمع خبر نگاران اظهار کرد: محمد آباد شهری با شش هزارو پانصد نفر جمعیت واقع در ۶۵ کیلومتری جنوب شرقی اصفهان واقع شده است، شهری با مراکز گردشگری برج کبوتر خانه، مسجد جامع، منزل ریاحی، شبستان مسجد، حمام قدیمی که پنج‌مورد از آنها ثبت میراث فرهنگی شده است.

شهری با بودجه 16 میلیاردی که 75 درصد از آن عمرانی و 25 درصد جاری است که برای سال 1402 در نظر گرفته شده است. همچنین این شهر سرانه فضای سبز ۲۵ متری برای هر فرد دارد.

اسماعیل زاده عنوان کرد: در راستای کمک به اشتغال آفرینی، نمایشگاه مشاغل خانگی در محمدآباد با حضور اقشار کاری مختلف مردم برگزار می‌شود تا بتوانیم سهی در راستای اشتغال داشته باشیم.

شهردار محمد آباد افزود: دیگر هدف ما معرفی ظرفیت گردشگری و صنایع دستی محمد آباد ابتدا به استان و فراتر از استان در کشور است، این نمایشگاه از بیست هشتم اردیبهشت تا پنجم خرداد با 72 غرفه راث. گردشگری.در محل ارگ محمد آباد میزبان مهمانان کل کشور است تا بتوانیم از این طریق شهر محمد آباد به کل کشور نشان دهیم.

وی تاکید کرد: برای برگزاری این نمایشگاه تلاش شبانه روزی شده است، همچنین تلاش داریم از طریق این نمایشگاه رونق سابق شهر به محمد آباد بازگردد و مبحث اقتصادی مردم نیز تأمین شود.

اسماعیل زاده تصریح کرد: درآمد پایدار ما از محل اجاره اماکن تاریخی است و5 اقامتگاه بومی گردی فعال در شهر داریم .

شهردار محمد آباد اظهار داشت: این نمایشگاه نشان دهنده استعدادهای مختلف میراثی، گردشگری، فرهنگی و مشاغل خانگی محمد آباد است و نشان می‌دهد محمد آباد چه توانایی عظیمی در حوزه‌های مذکور دارد.

وی افزود: امیدواریم نمایشگاه مشاغل خانگی بتواند یک حرکت رو به جلو برای محمد آباد در حوزه اقتصادی و فرهنگی باشد، وی ادامه داد: هدف ما اتصال شهرستان‌ها بین یکدیگر است که صنعت گردشگری این امر را تسهیل می‌کند، گردشگری می‌تواند کل آحاد مردم را درگیر کند و مباحث اقتصادی آن را تأمین کند که در این راستا برنامه ریزی می‌کنیم.

اسماعیل زاده اضافه کرد: ارگ محمد آباد 7500 متر مربع است که از ابتدا تا کنون فاز به فاز جلو رفتیم وی در خصوص پروژه های شهرداری بیان داشت:  ما بیشتر پروژ ه های شهرداری را امانی اجرا میکنیم چون اینگونه از لحاظ مادی برای ما به صرفه تر است وخود کفایی برای شهرداری را به همراه دارد.

اسماعیل زاده افزود: بعد از آسیب در کشاورزی و دامداری مجبوریم به سمت صنایع دستی و گردشگری برویم و می‌توانند جایگزین خوبی برای کشاورزی باشند، در شرق اصفهان قلعه‌های زیبایی وجود دارد که بهترین پتانسیل گردشگری را دارند.

شهردار محمد آباد ادامه داد: محصولات کشاورزی مهمی از جمله هندوانه، انار، صیفی جات، زعفران، پسته در این شهر کشت می شود. 

او درباره صنایع دستی بیان کرد: گیوه مهمترین صنایع دستی ما است. البته صنایع دستی دیگری هم تهیه می شود.

اسماعیل زاده، مهمترین پروژه های عمرانی شهر را، پارک آبشار تله کابین وتله سیژ عنوان کرد و گفت: مهمترین مشکل و چالش شهر، نبود سرویس پایدار و منظم به اصفهان وبیمارستان و درمانگاه شبانه روزی است که امیدواریم مسوولان در این مهم همت نشان دهند تا این معضلات هم برای شهر حل شود .