• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 1 اسفند 1404, 3 رمضان 1447, Friday 20 February 2026
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 22271
منتشر شده در پنج شنبه, 04 خرداد 1402 12:18
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

چشم انداز چدن سازان برای صادرات رو به رشد است

توضیحات

در چهارمین همایش تخصصی غلتک و نورد که به میزبانی گروه صنعتی چدن سازان برگزار شد، مجید مختاری مدیراجرایی همایش و مدیر بازرگانی شرکت چدن سازان به معرفی گروه صنعتی چدن سازان پرداخت و با مروری بر روند تولید در صنعت فولاد، برنامه ها، خدمات پس از فروش و پروژه های شرکت در چشم انداز بلندمدت را تشریح کرد.

 

مختاری از حضور ۳۲۰متخصص  و کارشناس به نمایندگی از ۷۸ شرکت فعال، دانش بنیان و فولادی در چهارمین همایش تخصصی غلتک و نورد خبر داد و گفت: گروه صنعتی چدن سازان شامل سه شرکت تولیدی چدن سازان و غلتک سازان سپاهان، سنگین صنعت کوهپایه و شرکت نواندیشان است. شرکت چدن سازان بعنوان شرکت مادر با ظرفیت فعلی ۲۵هزارتن غلتک که برای چشم انداز ۱۴۰۴، تولید ۱۷هزارو ۵۰۰تن را تعریف کرده است. شرکت غلتک سازان تولیدکننده شمش و قطعات قطعات سنگین فولادی و چدنی با ظرفیت فعلی ۳۰۰هزار تن که در افق ۱۴۰۴ به ۱۵۰هزار تن خواهد رسید و شرکت سنگین صنعت کوهپایه بعنوان مکمل، فعالیت اصلی آن  ماشین کاری انواع غلتک و تولید انواع قطعات صنعت فولاد با ظرفیت ۱۶هزار تن که در ۱۴۰۴ به ۱۸هزار تن خواهد رسید.

مختاری با مروری بر رشد تولید فولاد خام در دنیا توضیح داد: رشد صعودی با شیب تند تا سالهای ۲۰۱۸ ادامه داشته اما با شروع کرونا و مباحث فولاد سبز و تغییر سیاست های چین، با رشد منفی ۴درصد مواجه شده است. پیش بینی می شود در ۲۰۲۳با رشد ۲درصدی به تولید۱۹۴۰میلیون تن فولاد خام در جهان برسیم. کشور ما با تولید ۳۰میلیون تن فولاد خام بدون رشد منفی در جایگاه دهم جهانی قرار دارد. هند با استراتژی های خاص با سرعت زیادی در حال پیشروی در صنعت فولاد است. او با تشریح روند تولید فولاد خام در ایران گفت: میانگین رشد فولاد ایران در ۵سال گذشته، ۳درصد بوده و میزان ۲۲۱میلیون تن ثبت شد. البته نقاط قوت برای چشم انداز ۱۴۰۴، ۴۵میلیون تن است. نقاط مثبت آن نیز طرح های احداث شده با درصد پیشرفت بالای ۸۰درصد و چشم انداز مثبت برای صادرات محصولات فولادی است. مختاری درباره میزان مصرف غلتک در ایران گفت: طبق استانداردها به ازای هرتن محصول نهایی، ۵۰۰گرم مصرف غلتک محاسبه شده است و سال گذشته حدود ۱۱هزارو۵۰۰ تن مصرف غلتک ثبت شد. امسال ۱۲هزارو۵۰۰تن و در افق ۱۴۰۴ به ۱۶هزارو۵۰۰ تن خواهد رسید.  

مدیر بازرگانی چدن سازان مهمترین اقدامات انجام شده این مجموعه را شامل افزایش ظرفیت تولید برای کاهش زمان تحویل، تدوین نقشه استراتژیک، کسب گواهینامه‌ها، تهیه و تدوین چندجلد کتاب توسط کارشناسان فنی مجموعه چدن سازان، توسعه بازار صادرات، احداث سایت جدید ماشین کاری، استارت تدوین نقشه استراتژیک در افق ۱۴۱۰، توسعه سبد فروش محصولات، گسترش ارتباط با مشتریان و خدمات پس از فروش و بویژه افزایش میزان سرمایه گذاری در ۴سال گذشته و توسعه زیرساخت عنوان کرد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

عزم جدی گروه فولاد مبارکه برای توسعه هزار مگاوات انرژی خورشیدی
ترام چاپ؛ پیشگام زیبایی و نوآوری در صنعت چاپ و بسته‌بندی ایران
پرداخت حقوق کارکنان شرکت ذوب آهن طبق روال تعیین شده و بدون وقفه
بهره برداری بیش از 2500 میلیارد تومان پروژه شهری
تأمین ۴۷ هزار تُن نهاده برای تقویت تولید و امنیت غذایی
بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌ها و تقویت درآمدهای پایدار
زمستان بدون خاموشی با همراهی مردم و مدیریت مصرف محقق شد
مدیریت ارتباطات فولاد مبارکه برنده تندیس و جایزه ویژه مدیریت روابط رسانه ای شد
جهاد خدمت در سرزمین هزار چشمه و افتتاح بیش از ۱۴ پروژه برقرسانی در شهرستان سمیرم
مواجهه با چالش ناترازی برق و راهبردهای تامین پایدار
رکوردشکنی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با عبور از ۳۵۰۰ مگاوات
گامی نوین در هوشمندسازی مدیریت مصرف برق استان اصفهان
مصرف غیرمجاز آب و برق، هزینه اضافه دارد/ تأکید بر رعایت الگوی مصرف آب و برق در لایحه بودجه 1405
معرفی سبد کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با محوریت آموزش و ترویج
اجرای پروژ ه های مخابراتی و امور کارکنان با استفاده از نیروهای متخصص و باتجربه
توسعه سیستم حمل و نقل، افزایش سهم سنگ در صنعت ساختمان و تجارت الکترونیک
افتتاح نخستین پارک آموزشی و گردشگری مدیریت پسماند کشور در شهرضا؛
تصویر تولید و نوآوری در قاب فولاد توان‌آور آسیا؛
دوراهي اقتصاد ايران
جامعه در جست‌وجوی نشانه‌ آغاز تغییر
زنگ خطر برای مرمت
انقلاب خاموش گواهی سپرده
تأکید بر نقش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تحقق عدالت‌محوری بخش کشاورزی استان اصفهان
تأکید بر نقش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تحقق عدالت‌محوری بخش کشاورزی استان اصفهان
افتتاح 43 طرح آب و فاضلاب شهری و روستایی، همزمان با دهه مبارک فجر در استان اصفهان
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا