• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 26 آبان 1404, 26 جمادی‌الاول 1447, Monday 17 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 22271
منتشر شده در پنج شنبه, 04 خرداد 1402 12:18
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

چشم انداز چدن سازان برای صادرات رو به رشد است

توضیحات

در چهارمین همایش تخصصی غلتک و نورد که به میزبانی گروه صنعتی چدن سازان برگزار شد، مجید مختاری مدیراجرایی همایش و مدیر بازرگانی شرکت چدن سازان به معرفی گروه صنعتی چدن سازان پرداخت و با مروری بر روند تولید در صنعت فولاد، برنامه ها، خدمات پس از فروش و پروژه های شرکت در چشم انداز بلندمدت را تشریح کرد.

 

مختاری از حضور ۳۲۰متخصص  و کارشناس به نمایندگی از ۷۸ شرکت فعال، دانش بنیان و فولادی در چهارمین همایش تخصصی غلتک و نورد خبر داد و گفت: گروه صنعتی چدن سازان شامل سه شرکت تولیدی چدن سازان و غلتک سازان سپاهان، سنگین صنعت کوهپایه و شرکت نواندیشان است. شرکت چدن سازان بعنوان شرکت مادر با ظرفیت فعلی ۲۵هزارتن غلتک که برای چشم انداز ۱۴۰۴، تولید ۱۷هزارو ۵۰۰تن را تعریف کرده است. شرکت غلتک سازان تولیدکننده شمش و قطعات قطعات سنگین فولادی و چدنی با ظرفیت فعلی ۳۰۰هزار تن که در افق ۱۴۰۴ به ۱۵۰هزار تن خواهد رسید و شرکت سنگین صنعت کوهپایه بعنوان مکمل، فعالیت اصلی آن  ماشین کاری انواع غلتک و تولید انواع قطعات صنعت فولاد با ظرفیت ۱۶هزار تن که در ۱۴۰۴ به ۱۸هزار تن خواهد رسید.

مختاری با مروری بر رشد تولید فولاد خام در دنیا توضیح داد: رشد صعودی با شیب تند تا سالهای ۲۰۱۸ ادامه داشته اما با شروع کرونا و مباحث فولاد سبز و تغییر سیاست های چین، با رشد منفی ۴درصد مواجه شده است. پیش بینی می شود در ۲۰۲۳با رشد ۲درصدی به تولید۱۹۴۰میلیون تن فولاد خام در جهان برسیم. کشور ما با تولید ۳۰میلیون تن فولاد خام بدون رشد منفی در جایگاه دهم جهانی قرار دارد. هند با استراتژی های خاص با سرعت زیادی در حال پیشروی در صنعت فولاد است. او با تشریح روند تولید فولاد خام در ایران گفت: میانگین رشد فولاد ایران در ۵سال گذشته، ۳درصد بوده و میزان ۲۲۱میلیون تن ثبت شد. البته نقاط قوت برای چشم انداز ۱۴۰۴، ۴۵میلیون تن است. نقاط مثبت آن نیز طرح های احداث شده با درصد پیشرفت بالای ۸۰درصد و چشم انداز مثبت برای صادرات محصولات فولادی است. مختاری درباره میزان مصرف غلتک در ایران گفت: طبق استانداردها به ازای هرتن محصول نهایی، ۵۰۰گرم مصرف غلتک محاسبه شده است و سال گذشته حدود ۱۱هزارو۵۰۰ تن مصرف غلتک ثبت شد. امسال ۱۲هزارو۵۰۰تن و در افق ۱۴۰۴ به ۱۶هزارو۵۰۰ تن خواهد رسید.  

مدیر بازرگانی چدن سازان مهمترین اقدامات انجام شده این مجموعه را شامل افزایش ظرفیت تولید برای کاهش زمان تحویل، تدوین نقشه استراتژیک، کسب گواهینامه‌ها، تهیه و تدوین چندجلد کتاب توسط کارشناسان فنی مجموعه چدن سازان، توسعه بازار صادرات، احداث سایت جدید ماشین کاری، استارت تدوین نقشه استراتژیک در افق ۱۴۱۰، توسعه سبد فروش محصولات، گسترش ارتباط با مشتریان و خدمات پس از فروش و بویژه افزایش میزان سرمایه گذاری در ۴سال گذشته و توسعه زیرساخت عنوان کرد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

تناقض در بازار خودرو
وقتی مزیت پاشنه‌‌آشیل می‌شود
تدبیر برای عبور از بحران آب
بورس و دلار؛ بازی باخت-باخت
افشای اطلاعیه بسیار مهم نفت سپاهان بر روی سامانه کدال؛
فولاد مبارکه یکی از نقاط امیدآفرین صنعت کشور است
استاندار اصفهان، برگزیده ملی «جوانی جمعیت» شد
نظام بانکی باید شریک باشد، نه ناظر
۲.۵ میلیون راس دام در اصفهان علیه بیماری «تب برفکی» واکسینه شدند
رفع بخش عمده ای از مشکلات پروژه عظیم «خورشید شهر»
ثبت سه رکورد تولید درکارگاه های نورد ذوب آهن اصفهان
کلنگ پروژه «پارکینگ مکانیزه مشارکتی میدان شهدا» بر زمین می خورد
سی و هشتمین نشست کمیسیون فناوری و اطلاعات شهر هوشمند
هفته نکوداشت خورزوق، فرصتی برای حفظ هویت و میراث ملموس و ناملموس
رنگ نو بر زنجیره ارزش جهانی فولاد ورق رنگی صنعت فولاد جهان در حال عبور از مرزها
«تأکید دادستان اصفهان بر دقت در صدور قرارها به ویژه قرارهای منتهی به بازداشت»
پروژه برگردان مخابرات پروژه‌ای ملی و فراتر از یک شرکت است
راه‌اندازی سامانه جدید «مدیریت مراکز معاینه فنی» از ماه آینده
منطقه دو عملیات انتقال گاز، ایمن و پر توان به استقبال فصول سرد سال می رود
پایان عملیات تعویض پوشش خط لوله دوم سراسری انتقال گاز در منطقه صعب العبور پتاوه
فولادمبارکه الگوی ملی در استقرار نظام‌های نوین کیفیت و پایداری
درخشش شرکت ایران‌ ذوب در عرصه صادرات
مسئولیت جمعی؛ راهی برای تعالی سازمانی
میهمانان این هفته: كاركنان واحد اكسیژن و هیدروژن
درخشش شرکت گلنور اصفهان در عرصه تولید چراغ‌های روشنایی و ورزش قهرمانی
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا