اقتصادبازار: استاندار اصفهان با اشاره به تبدیل یک یا چند شهرک صنعتی به منطقه ویژه اقتصادی، گفت: در سفر معاون اجرایی رئیس جمهور به اصفهان این موضوع مطرح و قرار شد شرکت شهرک‌های صنعتی بررسی‌های لازم را در این خصوص انجام دهد.

رسول زرگرپور در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان اصفهان با اشاره به پیوست فرهنگی پروژه های بزرگ، اظهار داشت: طرح های بزرگ در ابتدا از بعد فنی و مهندسی بررسی و با اضافه شدن پیوست های اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی ادامه یافته و سپس بر اساس سیاست های چشم‌انداز ۲۰ ساله ابلاغی مقام معظم رهبری پیوست فرهنگی نیز به طرح های ارائه شده اضافه می‌شود.
وی با بیان اینکه طرح ها مسیر تعالی، ارتقا و تکامل خود را طی کرده، تصریح کرد: پیوست فرهنگی در واقع یک ارتباط سالم و تاثیرگذار برای یک پروژه با محیط پیرامونی خود برقرار می کند تا موجب تضاد فرهنگی نشود و تعالی فرهنگی را برقرار کند.
استاندار اصفهان افزود: کار مهمی در اصفهان به عنوان شروع‌کننده این طرح آغاز شده، هرچند در ابتدا ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد اما با ادامه یافتن آن اثرات خوبی در جامعه دارد.
وی با اشاره به بحث های ایجاد شده درباره تبدیل یک یا چند شهرک صنعتی به منطقه ویژه اقتصادی، بیان داشت: در سفر معاون اجرایی رئیس جمهور به اصفهان این موضوع مطرح شد و تصمیم بر آن گرفته شد که توسط شرکت شهرک های صنعتی بررسی لازم صورت گیرد.
زرگرپور با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، افزود: پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی، برقراری ارتباط تجاری بین‌المللی و تحرک در اقتصاد منطقه ای، تولید و پردازش کالا، انتقال فناوری، صادرات غیر نفتی، ایجاد اشتغال، جلب و تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و ترانزیت و ترانشیت کالا از اهداف این مناطق به شمار می‌رود.
وی بیان داشت: با توجه به این اهداف محل هایی باید برای این مناطق انتخاب و معرفی شود که استعداد اجرای این موارد را داشته باشد.
استاندار اصفهان با تاکید بر تشکیل کارگروهی در این زمینه، گفت: این کارگروه باید با توجه به شاخص ها، مجددا شهرک ها را امتیازبندی و به شورای برنامه ریزی استان ارائه کند.
وی از تعیین تکلیف ۴۵ پروژه غیردولتی خبر داد و افزود: ‌این پروژه ها می تواند در توسعه و رشد استان نقش موثری داشته باشد.
زرگرپور به مشکلات موجود درباره حریم تپه های سیلک اشاره و اظهار کرد: تپه های سیلک با بیش از ۷ هزار سال قدمت، حرایمی برای آن در نظر گرفته شده و افرادی که دارای حقوق مکتسبه در این حرایم هستند با مشکلاتی مواجه شده اند که در این راستا تصمیم بر آن شد که برای آزادسازی عرصه و حریم تپه های سیلک ۲۰۰ هکتار به حریم کاشان اضافه و ۱۰۰ هکتار از آنها به مکتسبین واگذار شده تا مشکلات موجود برطرف شود.