سی و سه روز پس از برگزاری انتخابات هشتم اتاق فرصت لازم بود تا 15 برگزیده پارلمان بخش خصوصی دور هم جمع شوند و  رییس یکی با نفوذ ترین اتاق های کشور را انتخاب کنند. اتاق اصفهان ششمین اتاقی بود که هیات رییسه خود را با حضور اکثریت مطلق برگزیدگان انتخاب کرد.سید عبدالوهاب سهل آبادی که در انتخابات اتاق توانست 405 رای از 803 رای ماخوذه را به خود اختصاص دهد ،در انتخابات هیات رییسه اتاق موفق شد بر صندلی ریاست تکیه زند.سهل آبادی 56  ساله در کارنامه  خود مسوولیت های استانی و کشوری متعددی دارد از ریاست کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان اصفهان،نایب رییس و رییس کمیسیون پشتیبانی اتاق اصفهان ،ریاست مجمع امور صنفی استان اصفهان ،ریاست خانه صنعت ،معدن و تجارت اصفهان گرفته تا از مسوولیت های کشوری وی که می توان  به نایب رییس کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران و ریاست خانه صنعت،معدن و تجارت  ایران اشاره کرد.سهل آبادی را می توان سنگ صبور فعالان اقتصادی که در عرصه کسب و کار با مساله ای روبرو می شوند،دانست.حضور مداوم وی در دادگستری و زندان برای پیگیری وضعیت فعالان اقتصادی و برطرف ساختن مشکلات آنان نمونه بارزی از شخصیت وی است که باعث شد در انتخابات هشتم یک سر وگردن از همه رقبا حتی از رفقای خود بالاتر  قرار گیرد.

دوران ریاست  وی در خانه صنعت و معدن اصفهان را می توان یکی از موفق ترین دوره های این خانه برشمرد که با استفاده از شخصیت کاریزمای وی توانست مسوولین دولتی  و سرپرست بانکها را به خانه دعوت کند و مشکلات فعالان اقتصادی از جمله صنعتگران و معدن کاران را در دور یک میز برطرف کند.

دوران ریاست وی بر اتاق بازرگانی اصفهان می تواند فصل جدیدی برای بنگاههای اقتصادی استان باز کند زیرا رییس اتاق بیش از 25 ساله سابقه فعالیت تشکیلاتی دارد.

در انتخابات هیات رییسه اتاق اصفهان پس از سهل آبادی ،«محمود اسلامیان» به عنوان نایب رییس اول ،«مصطفی رناسی» به عنوان نایب رییس دوم ،«محسن پورسینا» به عنوان خزانه دار و «قاسمعلی جباری» به عنوان منشی انتخاب شدند.

سهل آبادی رییس اتاق اصفهان  در پایان این جلسه گفت :امید است با همکاری و همدلی اعضای هیات نمایندگان اتاق اصفهان شاهد رونق  تولید و صادرات  و همچنین توسعه اقتصادی استان باشیم.

وی هم افزایی بین اعضای هیات نمایندگان را عامل موفقیت  در ماموریت های محوله  اتاق  برشمرد و گفت:همدلی و همزبانی بین اعضا می تواند بسیاری از موانع پیش روی فعالان اقتصادی را بردارد.وی اظهار امیدواری که اتاق های بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی می تواند با تعامل سازنده با قوای سه گانه نقش موثری در توسعه اقتصادی کشور داشته باشند.