گروره بازرگانی: مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان گفت: اتاق بازرگانی با همکاری این اداره می تواند مسایل و مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی را برطرف کنند.
به گزارش روابط عمومی اتاق اصفهان، مراد امیری در نشست فعالان اقتصادی با مسوولین اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان در این نشست از آمادگی این اداره برای بررسی مشکلات اعضای اتاق بازرگانی در موضوع ارایه مفاصا حساب خبر داد.
وی از آمادگی این اداره کل برای استفاده از نظرات کارشناسی مشاور مالیاتی اتاق اصفهان در رابطه با پرونده های مالیاتی خبر داد و گفت:مشاور مالیاتی اتاق می تواند بر اساس قوانین و بخش نامه ها نظرات کارشناسی راجب به پرونده ها را به مدیر کل و معاونین ارایه دهد.
سید عبدالوهاب سهل آبادی رییس اتاق اصفهان در این نشست خواستار تشکیل هیات شش نفره با حضور نمایندگان اداره کل امور مالیاتی ،اتاق بازرگانی ،خانه صنعت و معدن و کانون کارفرمایان با هدف بررسی مسایل و مشکلات فعالان اقتصادی شد و گفت:این پرونده ها پس از کارشناسی این هیات می تواند روند سریعتر برای حل شدن طی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حق بیمه تامین اجتماعی از بن خواربار برداشته شده بود، افزود:با وجودی که از اجرای این مصوبه در سال گذشته جلوگیری شد ولی باز هم سازمان تامین اجتماعی بر دریافت آن از بیمه گذاران تاکید می کند.
مصطفی رناسی نایب رییس اتاق اصفهان در این نشست گفت:اگر بنگاه اقتصادی تعطیل شود دیگر نمی توانند مالیات پرداخت کنند پس بهتر است شرایطی فراهم شود تا بنگاه اقتصادی فعالیت های خود را توسعه دهند و هزینه های جاری دولت از محل مالیات دریافتی از این بنگاه ها تامین شود.
وی تاکید کرد:مالیات در راستای سوددهی واحدهای تولیدی باید طراحی شود و نه در راستای تعطیل شدن آنان و متاسفانه چنین رویکردی در سازمان امور مالیاتی وجود ندارد .
محسن پورسینا عضو هیات رییسه اتاق اصفهان در این نشست گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی از دولت و شرکت های شبه دولتی طلبکارند و جرایم بسیاری بابت مالیات دریافت نکرده می پردازند. وی از مسوولین امور مالیاتی خواست که همان گونه توقیف اموال به سرعت از سوی این سازمان انجام می گیرد، رفع توقیف اموال نیز با همان سرعت دنبال شود.
قاسمعلی جباری عضو هیات رییسه اتاق اصفهان در این نشست گفت: رد دفاتر واحدهای تولیدی یکی از دغدغه های تولید کنندگان استان اصفهان است که در بررسی سال 92 مشهود است.
محمدرضا رجالی عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان در این جلسه استان اصفهان را سخت ترین فضای کسب و کار در بین استان ها برشمرد و گفت:سخت گیری اجرای قانون در این استان بسیار بیشتر از سایر استانهاست.رجالی از مسوولین اداره کل مالیاتی استان خواست که به جای موشکافی برای دریافت مالیات به دنبال تسهیل کردن فضای کسب و کار برای تولید کنندگان باشند.
احمد خوروش عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان در این نشست با اشاره به اینکه تولید و صنعت شرایط خوبی ندارند،گفت:واحدهای تولیدی با جابه جایی منابع مالی و دریافت تسهیلات بانکی در حال فعالیت اندکی می باشند. وی گردش بالای نقدینگی در واحدهای تولیدی را دلیلی بر سودآوری آنان ندانست و گفت:بسیاری از واحدها با ضرر به فعالیت ادامه می دهند و نباید این گردش نقدینگی را مبنی بر سودآوری آنان تلقی کرد.
رضا چینی عضو هیات مدیره کانون کارفرمایان استان اصفهان خواستار اجرای مناسب قانون مالیت بر ارزش افزوده در استان شد.
محمدرضا برکتین رییس خانه صنعت،معدن و تجارت استان اصفهان در این جلسه گفت:تغییر نگاه سازمان مالیاتی به واحدهای تولیدی می تواند به توسعه فعالیت های تولیدی در استان اصفهان به جای مهاجرت سرمایه ها به سایر استان ها باشد.
محمدگوهریان دبیر اتاق اصفهان در این نشست کاهش تعداد دارندگان کارت بازرگانی از 3200 به 2200 عضو را مورد بررسی قرار داد و گفت:یکی از مهمترین دلایل ریزش دارندگان کارت بازرگانی مسایل و مشکلات مالیاتی است.وی با اشاره به مذاکرات اتاق با بورس اوراق بهادار برای حضور شرکت ها در بورس گفت: صدور متمم مالیاتی برای شرکتها یکی از مهمترین موانع پیش روی شرکتها برای عضویت در بورس است.
رئوفی معاون اداره کل امور مالیاتی استان اصفهان در این نشست گفت:نماینده اتاق در هیات های حل اختلاف مالیاتی می تواند با دقت پرونده مالیاتی مودیان را مطالعه و سپس رای خود را صادر کند.