معاون توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به کاهش صادرات طلای استان از ۱۲ تن به ۳۰۰-۴۰۰ کیلوگرم، گفت: این مقدار صادرات زیبنده اصفهان نیست و متأسفانه در اثر دستورالعمل های نادرست بانک مرکزی این رقم هم اکنون به مقدار ناچیزی رسیده است.
به گزارش اقتصادبازار به نقل از ایمنا محمد مجیری با بیان اینکه باید مشکلات صنف طلا و جواهر با پیگیری اتحادیه ها از مسیر درست و قانونی انجام گیرد، اظهار داشت: به اعتقاد بنده هم در قانون و هم در اجرای آن نقص هست، ولی ظرفیت خوبی برای رفع آن وجود دارد که اعضاء این صنف مانند اعضاء صنایع دیگر از آن استفاده نمی کنند.

وی "ستاد تسهیل و رفع موانع تولید" و "شورای بخش خصوصی و دولتی" را از مراکز مورد توجه و حل مشکلات تولید دانست و افزود: خیلی کمتر دیده ام که مباحث تولید در صنف طلا در این دو مرکز اعلام شود و معتقدم اتحادیه باید موارد صنفی خود را احصاء و پخته کرده و در این دو مجموعه که ظرفیت بالایی برای حل مشکلات دارد اعلام کند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان حضور نمایندگان مجلس و بخش دولتی را در شورای بخش خصوصی و دولت بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: در این شورا بحث اصلاح قوانین، دستورالعمل ها و آئین نامه ها وجود دارد و می توان در آن فرآیند تولید و صادرات طلا و جواهر را تسهیل کرد.

وی، استان اصفهان را قطب طلای کشور دانست و ادامه داد: اتحادیه طلا و جواهر اصفهان جزء اتحادیه های خوب اتاق اصناف این شهر بوده که هم در حوزه توزیع و فروش و هم در حوزه صادرات و همچنین در بحث ماشین سازی حضور پررنگ دارد.

مجیری با اشاره به افت صادرات طلا و جواهر این استان گفت: در سال ۹۲ اصفهان اوج صادرات خود را با رقم ۷۰۰ میلیون دلار داشت که متأسفانه در اثر دستورالعمل های نادرست بانک مرکزی این رقم هم اکنون به مقدار ناچیزی رسیده است.

وی کاهش صادرات طلای استان اصفهان را از ۱۲ تن به ۳۰۰-۴۰۰ کیلو اعلام کرد و افزود: این مقدار صادرات زیبنده اصفهان نیست و تولیدکنندگان طلا انتظار دارند که سازمان توسعه تجارت و گمرک و بانک مرکزی به این جمع بندی برسند و ما می توانیم در حوزه ورود موقت و تولید و صادرات ارزش افزوده داشته و اشتغال بیشتری را ایجاد کنیم.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان لزوم اصلاح روند صادراتی مصنوعات طلا، خاطرنشان کرد: هدفگذاری ما در سال اقتصاد مقاومتی در صادرات غیرنفتی استان اصفهان میزان ۲ میلیارد دلار است که نسبت به سال ۹۵ که صادرات ما ۱.۲ میلیارد دلار بود، این گپ قیمتی بین این اعداد می توان با یک کالا پر شود.

وی انعکاس مشکلات این صنف و حل آن را با اهمیت دانست و بر برگزاری جلسات متعدد این سازمان با سازمان توسعه تجارت و بانک مرکزی و دیگر مراکز تأکید کرد و گفت: امیدواریم تصمیماتی که گرفته می شود در جهت اصلاح دستورالعمل ها باشد و بتوانیم به روزهای اوج صادرات مصنوعات طلا برسیم.