در راستای ارائه راهکارهای توسعه مهارت های استان اصفهان و برگزاری بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران؛ سومین جلسه کار گروه توسعه مهارت و چهارمین کنسرسیوم (ائتلاف) مهارت استان با حضور اعضاء در استانداری اصفهان برگزار گردید.

به گزارش اقتصاد بازار به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، دوشنبه مصادف با هفتم مهرماه 1404، سومین جلسه کارگروه توسعه مهارت و چهارمین کنسرسیوم مهارت استان، با حضورکوروش خسروی معاون هماهنگی اقتصادی استانداری ورئیس کنسرسیوم(ائتلاف)، فریده روشن مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، اعضاء کنسرسیوم و فعالین اقتصادی با دستور کار، گزارش پیشرفت و آماده سازی برگزاری بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران به میزبانی استان اصفهان، معرفی مراکز آموزشی مورد تایید برای آموزش نیروی انسانی مورد نیاز حرفه حسابداری برای بنگاه‌های اقتصادی (بخش آموزش نظری حسابداران)، معرفی بنگاه‌های اقتصادی آماده همکاری برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز حرفه حسابداری برای بنگاه‌های اقتصادی (بخش آموزش عملی حسابداران)، معرفی مراکز آموزشی مورد تایید برای آموزش مهارت‌های مورد نیاز طلاسازی (بخش آموزش نظری)، معرفی بنگاه‌های اقتصادی آماده همکاری برای تربیت متخصصان طلاسازی (بخش آموزش عملی) توسط انجمن طلای اصفهان و معرفی هنرستان‌های همکار برای تربیت حسابدار و طلاساز در محل سالن شهید سلیمانی استانداری اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه فریده روشن، با اشاره به امضای توافق‌نامه همکاری سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و استانداری اصفهان و میزبانی این استان برای برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت با هدف تبدیل ایران به قطب منطقه‌ای در زمینه مسابقات مهارتی، برندسازی آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و امکان دسترسی برابر مردم به این آموزش‌ها، شناسایی و پرورش استعدادهای برتر در حوزه‌های مهارتی، ایجاد بستر مناسب برای رقابت سالم و ارتقای سطح مهارت‌های فنی‌و‌حرفه‌ای جوانان در سطح ملی و بین‌المللی، آماده سازی تیم ملی مهارت برای حضور موفق در مسابقات بین‌المللی و استفاده از ظرفیت‌های استان اصفهان در برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی با راه‌اندازی پردیس مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت، مطالبی را عنوان نمود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: در این رویداد بزرگ که از 24 لغایت 27 مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای استان برگزار می گردد، منتخبین استانی در 38 رشته اتصالات چوبی، الکترونیک، امنیت سایبری، آجر چینی، آشپزی، توسعه نرم افزارهای موبایل، پردازش ابری، تأسیسات الکتریکی، تبرید و تهویه، تراش CNC، تعمیر و نگهداری وسایل نقلیه سنگین، نگهداری هواپیما، جواهرسازی، جوشکاری، راهکارهای نرم افزاری برای تجارت، رباتیک، سازه های چوبی، صافکاری خودرو، طراحی فضای سبز، طراحی مهندسی مکانیک، فرز CNC، فناوری طراحی صنعتی، فناوری خودرو، پیرایشگری مردانه، فناوری طراحی گرافیک، فناوری مد (خیاطی)، فناوری های وب، قنادی (شیرینی پزی)، کابینت سازی (چوبی)، کاشیکاری دیوار و کف، کنترل صنعتی، گل آرایی، لوله کشی و تأسیسات گرمایشی، مدیریت سیستم های تحت شبکه، مکاترونیک، نانوایی نان حجیم و نیمه حجیم، نقاشی خودرو و نقاشی و دکوراسیون به رقابت می پردازند.

وی حامیان این دوره از مسابقات را مجتمع آموزشی متاکو، چیستا رباتیک صدرا، آراتایل، گیتی کالا ایرانیان، گروه صنعتی انتخاب، بازار گل و گیاه همدانیان، سازمان زیباسازی شهرداری، سازمان پارک ها و فضای سبز، صبا الکتریک، مؤسسه زین الدین، آجرنماچین، مرکز هوانوردی فراصوت، ایران جک، آموزشگاه نیکبخت، اتاق اصناف، اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم، نان گلها، اتحادیه رستوران داران، صنف صافکاران و نقاشان، اتحادیه خودروهای سبک، شرکت پادما یدک، نگار خودرو، مکانیک یار، صنایع برودتی اصفهان سرما، شیلد ایران، اتحادیه طلا و جواهر سنگ های قیمتی و اتحادیه گز و شیرینی، اعلام نمود و از پشتیبانی آنان در این رویداد بزرگ قدردانی نمود.

فریده روشن در ادامه در خصوص وضعیت تأمین تجهیزات، ابزارآلات و مواد مصرفی به تفکیک رشته های مسابقات ، گزارشی ارائه نمود و خواستار مشارکت فعالین اقتصادی برای حمایت از رشته هایی که نیاز به مواد مصرفی دارند، شد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان بیان داشت: این مسابقات، فرصتی بی‌نظیر برای نمایش توانمندی‌ها، ارتقاء سطح دانش و مهارت‌آموزی، شناسایی استعدادهای برتر و ایجاد فضای رقابتی سازنده است که در نهایت به رشد و بالندگی سرمایه‌های انسانی کشور منجر خواهد شد.

در ادامه کوروش خسروی با اشاره به اهمیت برگزاری بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران به عنوان یک پروژه عظیم و ملی، اظهار داشت: با میزبانی این استان، اصفهان مرکز تربیت نیروی ماهر کشور می شود و صنایع استان به بانک نیروی ماهر تبدیل می شود.

معاون هماهنگی اقتصادی استانداری و رئیس کنسرسیوم(ائتلاف) ضمن قدردانی از همکاری اتاق اصناف، شهرداری و کلیه حامیان، بر هماهنگی بازدید دانش آموزان، دانشجویان، جوانان و خیرین مدرسه ساز، از سایت برگزاری مسابقات ملی مهارت ایران در اصفهان تأکید نمود.

وی با اشاره به فعالیت کنسرسیوم مهارت طی 4 ماه گذشته تاکنون، هدف این کنسرسیوم را تربیت نیروی انسانی ماهر در استان عنوان نمود و اظهار داشت: اگر در این زنجیره، ارتباط درستی داشته باشیم، ارزش اقتصادی آن به نفع استان خواهد بود.

کوروش خسروی بیان داشت: برنامه ریزی و اقدامات انجام شده درخصوص تربیت نیروی کار در حوزه مشاغل طلا و حسابداری و صنعت ماشین سازی در همین راستا صورت پذیرفته است. وی بر همکاری مؤثر بنگاههای اقتصادی در اجرای آموزشهای دوگانه نیز تأکید نمود.

معاون هماهنگی اقتصادی استانداری ورئیس کنسرسیوم(ائتلاف)، با تأکید بر تعیین معیارهای لازم برای اعضای ائتلاف مهارت استان، تصریح کرد: اعتقاد ما این است که ائتلاف باید پذیرای تمام فعالان بخش خصوصی باشد اما در صورت حضور آنها باید معیارهایی برای اعضا در راستای توسعه و ارتقای ائتلاف و تحقق اهداف و مأموریت‌های آن تعیین شود.

وی در خصوص اهمیت اجرای آموزشهای دوگانه توسط بنگاههای اقتصادی، ارائه گزارشات نهایی جلسه کنسرسیوم، معرفی نیازهای آموزشی و سرفصل های آموزشی، شروع کار قرارگاه نیروی مهارت آموزی سربازان وظیفه و ... مطالبی را بیان و تأکید نمود. در پایان اعضای کنسرسیوم مهارت استان، گزارشی از فعالیت های انجام شده بر اساس مصوبات جلسه گذشته کنسرسیوم ارائه نمودند.