اقتصاد بازار: در مراسم تجلیل از خبرنگاران برتر به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار توسط نیروی انتظامی در مورد ناامنی شغلی و اقتصادی این حرفه صحبت شد.
سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار کرد: خبرنگاران دیده‌بان جامعه هستند و با بصیرتی که دارند افکار عمومی را شکل‌دهی کرده و نقش بسزایی در این راستا در جامعه دارند لذا لازم به ذکر است که از مهمترین زمینه‌های همکاری نیروی انتظامی و رسانه بایستی ارتقای امنیت باشد که البته امنیت دو بعد دارد، بعد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری که بعد نرم‌افزاری آن نیازمند توجه و عنایت ویژه از دو طرف است و یکی از مهمترین زمینه‌های همکاری بین نیروی انتظامی و رسانه‌ها بایستی بعد نرم‌افزاری امنیت باشد.
فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: نیروی انتظامی با توجه به اینکه بیشترین ارتباط را با آحاد جامعه دارد در انتشار اخبار اصل را بر عدم انتشار اطلاعات قرار داده است مگر آنکه خلاف آن ثابت شود، ولی در رسانه‌ها اصل بر انتشار است مگر آنکه خلاف آن ثابت شود، به همین دلیل بایستی درک متقابلی بین پلیس و رسانه شکل بگیرد، درک دقیق‌تر از فضای اطلاع‌رسانی و فضایی که در آن معنای مدیریت خبر و اطلاعات تحول چشمگیری پیدا کرده است.
وی افزود: تحول شگرف ابزار اطلاع‌رسانی نظیر شبکه‌های اجتماعی موبایلی و موبایل‌های دوربین‌دار به گونه‌ای است که می‌توان گفت امروزه همه مردم خبرنگارند و خبر به محض وقوع با جزئیات آن منتشر می‌شود، پس ناجا باید بداند که امروز عدم ارائه خبر برابر با عدم انتشار آن نیست و از طرفی دیگر رسانه‌ها بایستی نسبت به مفهوم امنیت درک دقیق‌تری داشته باشند.

aghakhani
آقاخانی عنوان کرد: نیروی انتظامی سه کارکرد برای رسانه در حوزه نظم و امنیت قائل است که عبارت است از نخست، نظارت رسانه بر فرآیند عملکرد دستگاه‌ها از جمله پلیس که بایستی پیامدهای مثبت و منفی را به ما منعکس کنند.
وی ادامه داد: بنای نیروی انتظامی بر این است که خدمتگزار، امین و پناه مردم باشد بنابراین از شما خبرنگاران رسانه‌ها می‌خواهیم که بر این عهد ما نظارت کنید و معتقد هستیم که نتیجه نظارت شما رشد و تعالی جامعه را به همراه خواهد داشت.
فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان اذعان کرد: تسهیل در جامعه‌پذیری با اولویت دادن به مسایل ارزشی، توجه به هنجارهای جامعه و احیای فرهنگ اصیل جامعه که باید گفت فرهنگ هر جامعه در واقع سرمایه اجتماعی آن جامعه است و کمک می‌کند به نهادها از جمله پلیس در ایجاد انتظام و التزام به قانون و جلوگیری از قانون‌گریزی و کج رفتاری و... را رسانه‌ها می‌توانند تسهیل کنند و افکار عمومی را برای پذیرش قانون آماده سازند.
وی با بیان اینکه با توجه به کارکردهای رسانه در قبال نیروی انتظامی نیز انتظاراتی از رسانه‌ها دارد، گفت: در شروع ماموریت‌های ناجا به منظور بسترسازی اجرای ماموریت‌هایی مانند برخورد با معتادان مطالعه و تحقیق انجام و مطالب به گونه‌ای اطلاع‌رسانی شود که ماموریت ناجا تسهیل شود.
آقاخانی ابراز کرد: در حین انجام ماموریت رسانه‌ها می‌توانند نتایج اثر بخش طرح‌های نیروی انتظامی را افزایش داده و باعث استحکام و نهادینه شدن نتایج ماموریت‌ها شوند، همچنین بعد از انجام ماموریت استحکام بخشی و نهادینه نمودن آن به گونه‌ای که پس از اجرای یک طرح با اجرای فعالیت‌های اطلاع‌رسانی، آموزش همگانی و فرهنگ‌سازی چنانچه طرحی اجرا شد نیاز به اجرای دوباره آن نباشد.

افزایش ۴.۶۵ درصدی احساس امنیت در استان اصفهان بیانگر عملکرد مثبت رسانه‌ها
سرهنگ جهانگیر کریمی اظهار کرد: 17 مرداد، روز خبرنگار است، شاید اگر بخواهیم یک بررسی اجمالی بر تلاش‌ها و زحمات اصحاب رسانه کشور و استان داشته باشیم، به جرات بتوان گفت که از 17 مرداد سال 93 تا 17 مرداد 94 بهترین زمان در امر انعکاس اخبار بوده است.

karimi
وی در توضیح فعالیت‌های مشترک فی مابین نیروی انتظامی و رسانه‌های گروهی گفت: در این عرصه سه محور اصلی مطرح است، نخست افکار عمومی و هدایت اذعان عمومی جامعه است، فعالیت‌های پلیس زمانی اثر بخش است که بتواند بر افکار عمومی تاثیر بگذارد و این مهم بدون همکاری جامعه خبری و رسانه‌ای میسر نخواهد بود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: نیروی انتظامی بر اساس نظرسنجی سلامت اداری که در کشور انجام گرفت با اخذ نمره 7.7 حائز رتبه نخست در کشور شد، این موفقیت بدون همکاری مشترک با رسانه‌های ممکن نبود چرا که این امر ماحصل نظر مثبت افکار عمومی نسبت به فعالیت‌ها و کارکردهای نیروی انتظامی استان است.
وی افزود: تاثیر مثبت مباحث رسانه‌ای در احساس امنیت در کنار فعالیت‌های مجدانه کارکنان نیروی انتظامی بر کسی پوشیده نیست.
کریمی با بیان اینکه هرساله از سوی وزارت کشور نظرسنجی‌هایی پیرامون احساس امنیت در استان‌ها انجام می‌گیرد، گفت: افزایش 4.65 نمره معدل احساس امنیت در استان اصفهان در سال گذشته حاکی از فعالیت و تاثیر مثبت رسانه‌ها و اصحاب خبری در افکار عمومی است.
وی گفت: حقیقت امر آن است که انعکاس فعالیت‌ها و تلاش‌های نیروی انتظامی استان توسط اهل قلم و رسانه استان اصفهان به گونه‌ای در افکار عمومی و اجتماع تاثیرگذار بوده که موجبات این موفقیت‌ها را فراهم کرده است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان اصفهان با اشاره به اینکه، نیروی انتظامی بخشی از موفقیت‌های خود را مدیون اهل قلم و رسانه است، عنوان کرد: یکی از ماموریت‌های معاونت اجتماعی نیروی انتظامی بحث بسترسازی برای سواد رسانه‌ای است که در این راستا اقدامات و تفاهمات خوبی با ارگان‌های مربوطه صورت گرفته است.
خبرنگاران اصفهان به لحاظ شغلی، حقوق و امور صنفی در ناامنی کامل قرار دارند
منصور گلناری اظهار داشت: ارتقای امنیت عمومی کاهش انواع جرایم را در استان به همراه داشته است.

golnari
وی با اشاره به اینکه حرفه خبرنگاری بسیار سخت و طاقت فرسا است، افزود: در این راستا انتظار ما از مسئولان و متولیان امر آن است که به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که افرادی چون خبرنگاران که با شوق، سختی کار خبر را به جان خریدند، به جز رنج کار خبر، رنجی دیگر تحمل نکنند.
رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر خبرنگاران اصفهان به لحاظ شغلی، حقوق و امور صنفی در ناامنی کامل قرار دارند، ادامه داد: از این رو پیگیری مشکلات این خبرنگاران همواره در دستور کار خانه مطبوعات قرار دارد و نیاز است که دیگر نهادها نیز در این زمینه توجه کافی داشته باشند.