اقتصاد بازار: خرم دستگیر خان» وزیر بازرگانی پاکستان که در جریان سفر به ایران، روز پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ماه به منظور استفاده از تجارب ایران در بخش صنعت فولاد از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید می‌نمود، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: از طرف نواز شریف نخست‌ وزیر پاکستان مأموریت دارم تا روابط تجاری و اقتصادی پاکستان و ایران را بر پایه‌هایی استوار، بنا نمائیم.
وی هدف از سفر خود به ایران را تلاش برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران عنوان کرد و افزود: پس از مذاکرات خوبی که در وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران انجام شد و اکنون نیز پس از بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه اصفهان که بسیار منظم و سازمان یافته است و محصولات متنوعی تولید می‌کند بر آن شدیم تا موانع همکاریهای تجاری و اقتصادی فی‌مابین را بویژه در بخش صنعت فولاد، برطرف کنیم.
وی ادامه داد: اینکه این شرکت در بازارهای جهانی و بویژه اروپایی با انواع محصولات خود با کیفیت بالایی حضور دارد، بسیار ارزشمند است مسلماً بنگاه‌های اقتصادی که بتوانند در هزاره سوم که فضای کسب و کار کاملاً رقابتی است، عملکرد مثبتی داشته باشند بسیار ارزشمند و از اهمیت بالایی برخوردارند.
خرم دستگیر خان در خصوص میزان واردات فولاد پاکستان از کشور ایران اظهارکرد: فعلاً بخشی از نیاز خود را از طریق فولاد مبارکه تأمین می‌نمائیم ولی مطمئناً از این پس با توجه به دستاوردهای این سفر و هدفی که در این رابطه دنبال می‌نمائیم، امیدواریم موانع همکاریهای تجاری و اقتصادی دو کشور مخصوصاً در بخش خریداری ورقهای فولادمبارکه برطرف گردد.
بهرام سبحانی مدیر عامل فولاد مبارکه تصریح کرد: با توجه به اراده‌ای که بین دوکشور وجود دارد،ما آمادگی داریم تا بخش بیشتری از نیاز پاکستان به ورقهای فولادی را تأمین کنیم.
مصطفی رناسی نایب رییس اتاق اصفهان در جریان این بازدید خواستار توسعه بازار صادراتی ایران به پاکستان شد و گفت:ایران می تواند در جهت تامین انواع محصولات فولادی پاکستان با توجه به مزیت های منطقه ای و تبادلات تجاری و با استفاده از تولیدات دو شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن اقدامات موثری انجام دهد .