اقتصاد بازار: با تلاش جمعي مديريت و کارکنان فولاد مبارکه و همکاري شرکتهاي طرف قرارداد، عمليات احداث ماشين ريخته گري شماره 5 فولادمبارکه اصفهان براي دستيابي به توليد 2/7 ميليون تن فولاد خام به پيشرفت36/83 درصد رسيد.
مهرداد عبدالرحيمزاده مدير اجراي پروژههاي نواحي آهن سازي و فولادسازي فولاد مبارکه ضمن تأييد اين خبر گفت: با توجه به برنامه افزايش توليد فولاد کشور تا سال 1404 به مقدار 55 ميليون تن در سال، شرکت فولاد مبارکه اصفهان به عنوان بزرگترين توليد کننده فولاد کشور در راستاي حفظ سهم 50 درصدي خود، طرح توسعه افزايش توليد زير سقف ناحيه فولادسازي تا 2/7 ميليون تن فولاد مذاب در سال را تعريف نمود که پس از عملياتي شدن افزايش توليد آهن اسفنجي و بالابردن توان کورههاي قوس الکتريکي به ميزان 2 ميليون تن تختال در ادامهي کار، احداث ماشين ريخته گري شماره 5 را در دستور کار قرارداد.
عبدالرحيم زاده خاطر نشان کرد: اين ماشين از دو خط توليد تختال به ضخامت 200 تا 250 ميلي متر و عرض 900 تا 2000 ميلي متر تشکيل شده است.
وي با اشاره به مبلغ قرارداد اين طرح تصريح کرد: قرارداد طراحي و تدارک تجهيزات خارجي در سال 1392 با شرکت طرف قرارداد منعقد شد، پس از آن اجراي فعاليتهاي ساختماني، سايت آبي، نصب و راه اندازي کل تجهيزات و تهيه و نصب چهار دستگاه جرثقيل سقفي به شرکتهاي داخلي واگذار شده است.
مدير اجراي پروژههاي نواحي آهن سازي و فولادسازي فولاد مبارکه درصد پيشرفت کل پروژه را 83 درصد، طراحي و تدارک تجهيزات خارجي را 97 درصد، اجراي فعاليت هاي ساختماني و اسکلت فلزي کارگاه سگمنت را 99 درصد، سايت آبي را 91 درصد و جرثقيلهاي سقفي را 49 درصد اعلام نمود.
عبدالرحيم زاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر نصب اسکلت فلزي بخش ميز غلتکي و پلات فرم ريختهگري و همچنين فعاليتهاي لوله کشي سيالات (آب و روغن) در حال اجرا و تجهيزات هيدروليک در مرحله اتمام ميباشد.
ضمن اينکه نصب نشيمنگاه سگمنتهاي ريختهگري که يکي از حساسترين بخشهاي ماشين است با دقت خاصي در حال انجام ميباشد.
وي با تأکيد بر اين نکته که بهرهبرداري هرچه سريعتر از اين ماشين يکي از رويکردهاي اصلي مديريت فولاد مبارکه است تصريح کرد: با توجه به روند کنوني پيشرفت پروژه پيش بيني ميشود در نيمه دوم سال 1395 کل اجراي عمليات نصب تکميل و تجهيزات ماشين وارد مرحله تست و راه اندازي گردد.