• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: سه شنبه 10 تیر 1404, 5 محرم 1447, Tuesday 1 July 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 17934
منتشر شده در شنبه, 29 آبان 1400 08:41
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
فلز زرد همچنان امیدوار به صعود است

ریزش ۱۰ هزار دلاری بیت‌کوین

توضیحات

بازار ارزهای دیجیتال در دوربرگردان اصلاحی قرار گرفت. رمزارزها بعد از صعودی که از ماه اکتبر در پیش گرفتند و توانستند رکوردهای تاریخی جدیدی را به ثبت برسانند، بعد از امضای لایحه بسته یک تریلیون دلاری بهبود زیرساخت‌ها و تصویب تامین مالی بخشی از این طرح با مالیات‌ستانی از کارگزاران ارزهای دیجیتال و فعالان بازار، وارد روندی اصلاحی و باعث شد بزرگ‌ترین رمزارز بازار، طی چهار روز، ۱۴ درصد از ارزش خود را از دست بدهد و به کانال ۵۶ هزار دلاری بازگشت.

برخی از تحلیل‌گران محدوده ۵۷ هزار دلاری را مقاومتی حیاتی برای بیت‌کوین در نظر می‌گرفتند. با از دست رفتن این مقاومت، انتظارات روانی برای ریزش بیشتر بازار تقویت شد. اتریوم در اصلاح بازار تا روز پنج‌شنبه، تا مرز کانال ۴ هزار دلاری نیز افت کرد، اما در روز جمعه با جبران بخشی از این افت در ۷ روز گذشته افتی ۱۳ درصدی را محقق کرد. ارزش بازاری ارزهای دیجیتال نیز با افتی بیش از ۳ درصدی به ۵/ ۲ تریلیون دلار بازگشت.

طلای جهانی بعد از افزایش در اوایل ماه نوامبر، در پی داده‌های ناامیدکننده ایالات‌متحده و افزایش انتظارات تورمی توانست از ناحیه مقاومتی هزار و ۸۵۰ دلاری عبور کند و در طول هفته در حال نوسان و تثبیت قیمت در بالای این ناحیه مقاومتی بود. این فلز گران‌بها در صبح روز جمعه با صحبت‌های کریستین لاگارد مبنی بر عدم تحقق شرایط برای افزایش نرخ بهره و لزوم صبر بانک‌های مرکزی اروپا برای افزایش نرخ بهره ۱۰ دلار افت کرد. اما در ادامه توانست با جبران این افت تا هزار و ۸۶۵ دلار پیشروی کند. هر چند عصر دیروز باز دچار کاهش شد. به نظر می‌رسد فعالان بازار رمزارزها در حال سود‌گیری هستند و ارزهای دیجیتال به کاهش خود ادامه می‌دهند. برخی از تحلیلگران اکنون در مورد روند کوتاه‌مدت قیمت بیت‌کوین با توجه به از دست رفتن توان صعودی اخیر، محتاط هستند. بیت‌کوین در روز جمعه به پایین‌ترین سطح سه هفته‌ای خود (حدود ۵۶ هزار دلار) کاهش یافت و در کل هفته گذشته حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است. این در حالی است که اتر نیز در مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش داشته است. در پی این ریزش، ارزش کل بازار نیز کاهشی شد. اما برخی تحلیل‌گران نسبت به رفتار فعالان بازار خوش‌بین هستند و معتقدند که گاوهای بازار منتظر خرید در کف‌های قیمتی مدنظر خود هستند.

 

  طلا به دنبال تثبیت قیمتی

طلا به دلیل نگرانی از تورم همچنان نزدیک به بالاترین میزان خود است. طلا پس از افزایش شدید در اوایل ماه جاری، همچنان بین هزار و ۸۵۰ تا هزار و ۸۷۵ دلار نوسان دارد. تورم بالا همچنان به حمایت از فلز زرد ادامه می‌دهد و در حال حاضر مانع از تبدیل این تثبیت به اصلاح بیشتر شده است. همان‌طور که مطرح است، حرکت به سمت هزار و ۹۰۰ دلار همچنان محتمل به نظر می‌رسد، اما شکست به زیر هزار و ۸۵۰ دلار می‌تواند در کوتاه‌مدت منجر به کاهش بیشتر تا مقاومت بعدی یعنی ناحیه هزار و ۸۳۳ دلاری شود. طلای جهانی در ابتدای روز جمعه در پی صحبت‌های کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) مبنی بر عدم آمادگی افزایش نرخ‌های بهره و همچنین ادامه روند صعودی بهبود شاخص دلار و رسیدن آن به ۹۶ واحد کاهشی شد. برخی از تحلیل‌گران معتقدند مشکل تورم به این زودی‌ها حل نخواهد شد و به سرکوب بازدهی واقعی و افزایش حمایت از عوامل پوشش‌ ریسک ادامه می‌دهد. اما انتظارات برای افزایش نرخ بهره می‌تواند هر دوی این موارد را برطرف کند و باد را از بادبان‌های طلا خارج کند، اما برای این اتفاق باید تا جلسه بعدی فدرال رزرو منتظر بود.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

انجمن دانش‌بنیان اصفهان؛ موتور محرکه‌ نوآوری و توسعه
تداوم اقتدار شبکه‌ی تعاون در خدمت‌رسانی به مردم؛ از دوران دفاع مقدس تا امروز
صعود چین به جمع بزرگ‌ترین تاجران اسلحه
حراست بندر از اقتصاد
بازارها روی دور تند
نیاز به آتش‌بس فوری در بورس!
اقتصاد در تله نااطمینانی
ترکش به بورس
خاورمیانه جدید؛ از رویا تا واقعیت
ترکش جنگ به بورس
«خودرو» در سایه جنگ
تورم در مرز ۴۰درصد
چراغ سبز ترامپ به صادرات نفت نخواستن يا نتوانستن؟
۳۰ همت نقدینگی ناقابل!
هوش‌مصنوعی در عرصه نبرد
۲۵ دستورکار برای اقتصاد جنگی
اقتصاد ایران پس از ۱۲ روز
افزایش ۵۳ درصدی واردات کالاهای اساسی
آتش‌بس در بازارها
رصد اقدامات حمایتی
موقعیت کدالی- جنگی!
آزمون بورسی مدنی‌زاده
تنفس مصنوعي دولت
خاورميانه در نقطه جوش
ريزش شاخص‌ها از تل‌آويو تا دوحه
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا