• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 3 آذر 1404, 3 جمادی‌الثانی 1447, Monday 24 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 7404
منتشر شده در یکشنبه, 05 خرداد 1398 23:44
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
آمریکا قواعد بازی تجارت را تغییر می‌دهد؛

شمارش معکوس برای جنگ تجاری جدید

توضیحات

ترامپ به بهانه حق خواهی تعرفه‌های گمرکی تمام کشور‌ها را افزایش می‌دهد.  

اقتصادبازار آمریکا با افزایش تعرفه‌های گمرکی کالا‌های خارجی، ارزش پول کشور‌های صادرکننده کالا به این کشور را نشانه گرفته است.


بررسی‌ها نشان می‌دهد با اجرایی شدن این طرح، کشور‌های صادرکننده برای صادر کردن کالا‌های خود به آمریکا باید هزینه بیشتری متحمل شوند.

خبرگزاری راشاتودی در گزارشی از هدف آمریکا در افزایش تعرفه‌های گمرکی می‌نویسد:اداره بازرگانی آمریکا با ارائه پیشنهادی خواهان کاهش ارزش پول رایج کشور‌هایی شد که محصولاتشان را به امریکا صادر می‌کنند.

در این پیشنهاد که دولتمردان امریکایی امیدوارند به عنوان قانون به تصویب برسد امریکا نه تنها تعرفه کالا‌های چینی را افزایش می‌دهد بلکه تعرفه کالا‌های صادراتی سایر کشور‌ها را نیز افزایش خواهد داد.

دلیل این کار بالا بردن ارزش پول امریکا (دلار) است.

طراحان معتقدند با بالا بردن تعرفه‌های کالا‌های کشور‌های صادر کننده کالا به امریکا، هزینه صادرات کالا‌ها به این کشور افزایش پیدا می‌کند و این تحول سبب می‌شود ارزش پول امریکا افزایش پیدا کند و امریکا در معاملات بازرگانی سود بیشتری می‌برد.

این قانون که هنوز به تصویب نرسیده است به احتمال زیاد بر روی کالا‌های کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند، آلمان و سوئیس اعمال می‌شود.

نام این کشور‌ها در کنار چین در فهرست گزارش اداره خزانه داری امریکا ذکر شده است.

این فهرست که فهرست (نظارت) نام دارد، هزینه معاملات بازرگانی را در جهان افزایش می‌دهد و باعث بالارفتن هزینه معاملات تجاری در هر دو طرف معامله می‌شود.

سخنگوی اداره بازرگانی امریکا می‌گوید این قانون جدید تعادل عوارض گمرکی را هدف قرار می‌دهد و یک معیار جدید برای ارزش گذاری معاملات بازرگانی معرفی می‌کند.

دبیر بازرگانی امریکا ویلبر راس می‌گوید:" این تغییرات صادرکنندگان خارجی را متوجه این موضوع میکند که بخش بازرگانی امریکا میتواند با از بین بردن یارانه‌های نقدی از آسیب‌هایی که ممکن است به صنعت امریکا وارد شود جلوگیری کند"

او افزود:" ملیت‌های خارجی دیگر قادر نخواهند بود تا با استفاده از سیاست‌های بازرگانی مانع سود بردن کارگران آمریکایی و کسب و کار‌های آن‌ها شوند. "

آمریکایی‌ها و افرادی که در جریان اتفاقات پیش رو بودند می‌گویند بحث کاهش ارزش پول سایر کشور‌ها و قرار گرفتن امریکا در مرکز معاملات بازرگانی از زمان راس و پیتر نوارو مشاور بازرگانی کاخ سفید بوده است و در زمان ریاست جمهوری ترامپ شدت گرفته است.

راس در این مورد می‌گوید: اقدامات اخیر یکی از وعده‌های رئیس جمهور در کمپین انتخاباتی اش بوده که از آن به عنوان جلوگیری از بی عدالتی‌هایی که امریکا از سایر کشور‌ها در بخش تجارت متحمل می‌شود نام برد.

اسکات لینیسکوم وکیل بین الملل و محقق در موسسه کتو در این مورد می‌گوید:" اقدامی که امریکا میخواهد بکند، تعرفه‌های تمامی کالا‌های کشور‌های صادرکننده را افزایش دهد تا از خورده شدن حق امریکا در معاملات بازرگانی جلوگیری کند. "

محور اصلی جنگ تجاری چین و امریکا تغییراتی است که در سیاست‌های بازرگانی امریکا ایجاد شده است.

خبرگزاری راشاتودی در آخرافزود:باید منتظر ماند و دید که آیا تعرفه‌های گمرکی کالا‌های سایر کشور‌های خارجی نیز افزایش پیدا می‌کند؟

به نظر می‌رسد با اجرایی شدن این اقدام، گستره جنگ تجاری آمریکا از چین به سایر نقاط جهان افزایش خواهد یافت به این ترتیب اقتصاد جهان شمارش معکوس برای آرایش تازه‌ای را آغاز کرده است.
 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

بازدید نخبگان دانشگاهی از پیشرفته‌ترین مرکز تله‌متری آب و فاضلاب کشور در اصفهان
هوشمندسازی و دیجیتالی شدن فرآیندها
«تری‌دی‌پانل»؛ انقلاب بی‌صدا در صنعت ساختمان ایران
«استفاده از بانک‌های اطلاعاتی برای شناسایی محکومین غایب و متواری»
برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ اعلام شد
تولید سالانه حدود ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان اصفهان
صنعت ساختمان موتور محرکه اقتصاد و نیازمند تحول و پویایی است
ضرورت تشکیل خانه احزاب در استان های مختلف
پروژه عظیم« FRW» در پالایشگاه نفت سپاهان افتتاح شد
فراخوان شرکت در چهارمین «پرسش شادابی» ویژه دانش‌آموزان، اولیاء و مربیان
علویجه در مسیر تحول؛ تفرجگاه چهارکوه به قطب اکوتوریسم کشور تبدیل می‌شود
افتتاح فاز نخست پروژه FRW پالایشگاه نفت سپاهان
بررسی راهکارهای توسعه صادرات در بخش تعاون
قابلیت کشت 200هکتار اراضی ملی در نتیجه طرح های کنترل سیلاب
آخرین آرزوی ممکن جوانان
وضعیت بحرانی موتور صنعتی اروپا
تناقض در بازار خودرو
وقتی مزیت پاشنه‌‌آشیل می‌شود
تدبیر برای عبور از بحران آب
بورس و دلار؛ بازی باخت-باخت
افشای اطلاعیه بسیار مهم نفت سپاهان بر روی سامانه کدال؛
فولاد مبارکه یکی از نقاط امیدآفرین صنعت کشور است
استاندار اصفهان، برگزیده ملی «جوانی جمعیت» شد
نظام بانکی باید شریک باشد، نه ناظر
۲.۵ میلیون راس دام در اصفهان علیه بیماری «تب برفکی» واکسینه شدند
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا