• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: یکشنبه 3 اسفند 1404, 5 رمضان 1447, Sunday 22 February 2026
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 25708
منتشر شده در چهارشنبه, 06 شهریور 1404 06:56
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
رییس‌جمهور در مراسم روز ملی صنعت و معدن:

مشکل آب با نسخه‌نویسی حل نمی‌شود

توضیحات

رییس‌جمهور گفت مشکل آب کشور با نسخه‌نویسی و دستور حل نمی‌شود و نیازمند مدیریت تخصصی و تصمیمات کارشناسی است.  

 

رییس‌جمهور در مراسم روز ملی صنعت و معدن با بیان اینکه وجود نظم در کشور به برکت تجارت و صنعت است، خاطرنشان کرد: «اگر صنعت نباشد،‌ موجودیت دولت به خطر می‌افتد. در حال حاضر با مشکل ناترازی در آب و برق مواجه هستیم و قصد هم ندارم بگویم چه کسی مقصر است. از استادان دانشگاه در این زمینه نظرسنجی شده است که راهکار آن صرفه‌جویی در آب به میزان سالانه ۳‌میلیارد مکعب است.»

مسعود پزشکیان گفت: «چگونه این اقدام انجام شود و از کدام قسمت صورت گیرد؟ اگر این میزان کاهش یافت تکلیف کسانی که از این آب ارتزاق می‌کردند چه می‌شود؟ باید تصمیم درست اجرا کنیم و با دستور و نوشتن نسخه نمی‌توان مشکل آب در کشور را حل کرد،‌ باید مجموعه فعال در این حوزه به صورت تخصصی تلاش کنند.»

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه با تمام وجود برای گسترش پنل‌های خورشیدی در کشور تلاش می‌کنیم، ادامه داد: «ما اگر می‌خواستیم نیروگاه تاسیس کنیم به چهار سال زمان احتیاج داشتیم اما برای اینکه به سمت برخورداری از انرژی پاک حرکت کنیم، ساخت پنل‌های خورشیدی را در دستور کار قرار دادیم که به‌سرعت پیش می‌رود و از نظر اقتصادی و علمی بهره‌وری این پنل‌ها بهتر است.»

پزشکیان تاکید کرد: «صنعتگران به سمت توسعه پنل‌های خورشیدی حرکت کنند. ما تا انرژی نداشته باشیم، توسعه بی‌معناست. در دولت بارها تاکید کردم به هیچ‌وجه برق و گاز صنعت را قطع نکنید اما شرایطی پیش آمد که اگر در زمستان مدیریت نمی‌شد گاز منازل را هم نمی‌توانستیم تامین کنیم.»

او یادآور شد: «ما در مجلس تصمیم گرفتیم به همه‌جا گازرسانی کنیم اما محاسبه نکردیم چقدر گاز داریم که در زمان عرضه، تناسب را حفظ کنیم چون جدا از هم تصمیم‌گیری شد و هرکس از دید خود نسخه می‌نویسد. اگر سوخت را درست مدیریت کنیم، کشور فقیری نیستیم.»

پزشکیان ادامه داد: «ما بد مصرف می‌کنیم و بد مدیریت و سیاستگذاری می‌کنیم و باهم مجموعه مسائل را در نظر نمی‌گیریم تا به تصمیم برسیم. نتیجه این می‌شود که در برخی مسائل مشکل داشته باشیم. ۴۷سال است به خاطر وجود مشکل، مدیر را عوض می‌کنیم. چرا با تغییر مدیر، مشکل حل نمی‌شود؟»

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه مدیریت، علم و تجربه است، گفت: «اگر مدیری اشتباه کرد به طور کلی او را کنار نگذاریم بلکه درصدد اصلاح عملکردش حرکت کنیم، باید از تجربیات‌ مدیران استفاده کرد. اگر مدیری که تجربه دارد را برای اشتباه با یک فرد صفرکیلومتر جابه‌جا کردیم که مشکل حل نمی‌شود. کجا اجازه دادیم مدیران علم و تجربه پیدا کنند و با جبران اشتباه، تصمیم بگیرند؟ نتیجه این روند ما را به اینجا رسانده و همه در این روند موثر بودیم.»

او تصریح کرد: «ما اگر تعادل محیط‌زیست و پیرامونمان را به‌هم بزنیم، سیلی خواهیم خورد. در بیشتر شهرها با فرونشست‌های ۳۵ تا ۳۶ سانتی مواجه هستیم چون آب‌های زیرزمینی را بیرون می‌کشیم و بازهم چاه می‌زنیم. ایجاد تمدن و توسعه شهرها براساس حفر چاه‌های آب انجام شده است اما حالا با مشکل فرونشست زمین مواجه شده‌ایم. چه کسی پاسخگوی این مشکل است؟»

پزشکیان ادامه داد: «نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعدا اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم و باید آن تصمیم را می‌گرفتیم. باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم. ما اینگونه کشور را به اینجا رسانده‌ایم. باید بگردیم و مشکل را پیدا و برای حل آن چاره‌اندیشی کارشناسی کنیم.»

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

۶ تصفیه‌خانه برای تأمین آب پایدار فضای سبز اصفهان در مسیر بهره‌برداری
استانداردی نو در بسته‌بندی هوشمند و قابل‌اعتماد با ترام چاپ
سهام «فولاد» مبارکه؛ گزینه‌ای مطمئن و سودآور
۱۲هزار سهامدار؛ الگوی نوین مشارکت صنعتی
ارتقای کیفیت و رقابت‌پذیری محصولات ایرانی با خلق زیبایی و تمایز در بسته بندی
ایران آماده جهش صادرات فولاد به تاجیکستان
کمبود نیروی فنی چالشی ساختاری برای صنعت راه‌حل پیوند آموزش صنعت و سیاست‌گذاری
عزم جدی گروه فولاد مبارکه برای توسعه هزار مگاوات انرژی خورشیدی
ترام چاپ؛ پیشگام زیبایی و نوآوری در صنعت چاپ و بسته‌بندی ایران
پرداخت حقوق کارکنان شرکت ذوب آهن طبق روال تعیین شده و بدون وقفه
بهره برداری بیش از 2500 میلیارد تومان پروژه شهری
تأمین ۴۷ هزار تُن نهاده برای تقویت تولید و امنیت غذایی
بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌ها و تقویت درآمدهای پایدار
زمستان بدون خاموشی با همراهی مردم و مدیریت مصرف محقق شد
مدیریت ارتباطات فولاد مبارکه برنده تندیس و جایزه ویژه مدیریت روابط رسانه ای شد
جهاد خدمت در سرزمین هزار چشمه و افتتاح بیش از ۱۴ پروژه برقرسانی در شهرستان سمیرم
مواجهه با چالش ناترازی برق و راهبردهای تامین پایدار
رکوردشکنی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با عبور از ۳۵۰۰ مگاوات
گامی نوین در هوشمندسازی مدیریت مصرف برق استان اصفهان
مصرف غیرمجاز آب و برق، هزینه اضافه دارد/ تأکید بر رعایت الگوی مصرف آب و برق در لایحه بودجه 1405
معرفی سبد کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با محوریت آموزش و ترویج
اجرای پروژ ه های مخابراتی و امور کارکنان با استفاده از نیروهای متخصص و باتجربه
توسعه سیستم حمل و نقل، افزایش سهم سنگ در صنعت ساختمان و تجارت الکترونیک
افتتاح نخستین پارک آموزشی و گردشگری مدیریت پسماند کشور در شهرضا؛
تصویر تولید و نوآوری در قاب فولاد توان‌آور آسیا؛
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا