• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 11 مهر 1404, 10 ربیع‌الثانی 1447, Friday 3 October 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 21995
منتشر شده در شنبه, 26 فروردين 1402 08:25
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

ازسرگیری روابط تجاری ایران و عربستان با تجارت فولاد

توضیحات

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی عربستان سعودی، مواد غذایی و تولیدات کشاورزی ایران در کنار فولاد یکی از اصلی‌ترین گزینه‌هایی است که می‌تواند به توسعه روابط اقتصادی دو کشور کمک کند.

 
 

به گزارش شبکه شرق، سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت می‌گوید با بهبود روابط سیاسی میان ایران و عربستان سعودی، می‌توان چشم انداز جدیدی از روابط اقتصادی میان دو کشور را نیز متصور بود.

سیدروح الله لطیفی گفت: بر خلاف سابقه تجارت ایران با کشورهایی مانند امارات متحده عربی، ترکیه یا افغانستان که در چارچوب آن حتی با وجود برخی اختلافات سیاسی و مرزی، همواره تجارت مشترک میان دو طرف ادامه داشته، در رابطه با عربستان سعودی شرایط همواره متفاوت است و این روابط سیاسی است که مقدمه روابط اقتصادی را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به توقف تجارت مشترک میان دو کشور در سال‌های گذشته، بیان کرد: وقتی روابط سیاسی قطع شد، عملا دو کشور دیگر رابطه اقتصادی مستقیمی نیز نداشتند اما از ماه‌های گذشته ما شاهد آن بودیم که با از سرگیری مذاکرات سیاسی، اقتصاد نیز بار دیگر فعال شد.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت با اشاره به آمارهای گمرک از سال گذشته، تشریح کرد: از سه ماه گذشته تاکنون بیش از ۱۴ میلیون دلار تجارت فولاد میان دو کشور انجام شده باید به این نکته توجه کرد که تجارت های مرتبط با فولاد معمولاً بازار های مستمر و ادامه دار را می طلبد و این موضوع نشان دهنده آن است که روابط تجاری دو کشور برای مباحثی مانند فولاد که به استمرار نیاز دارد مهیا شده که این موضوع می‌تواند در آینده به توسعه روابط اقتصادی در سایر سطوح نیز منجر شود.

لطیفی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی عربستان سعودی، مواد غذایی و تولیدات کشاورزی ایران در کنار فولاد یکی از اصلی‌ترین گزینه‌هایی است که می‌تواند به توسعه روابط اقتصادی دو کشور کمک کند. جدای از آن امکان ترانزیت مشترک کالا و دسترسی عربستان سعودی به کشورهای آسیای غربی از طریق ایران نیز موضوع دیگری است که در این حوزه اهمیت دارد.

به گفته وی، با فراهم شدن مقدمات ابتدایی همکاری‌های اقتصادی، می‌توان به گزینه‌هایی چون فعال کردن اتاق‌های بازرگانی مشترک و توسعه همکاری‌های اقتصادی در سایر سطوح نیز فکر کرد.

 
 
منبع: ایسنا

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

افزایش نرخ ارز ناشی از هراس افکنی دشمن در اقتصاد ایران است
تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای تثبیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده از فرو نشست
تمدید همکاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان با شرکت اصفهان ماشین اسپادانا
رسانه‌ای پویا برای گسترش ارتباطات برون‌مرزی
رشد ۶۷ درصدی درآمد /تجارت خارجی ۸۳۵ میلیون دلاری گمرکات استان اصفهان
تحليلي بر تورم شهريور 1404
رونق صندوق‌های طلا و سردرگمی سرمایه‌گذاران
تورم 45.3 درصد شد
سناریوهای پس‌از اسنپ‌بک
شکست جهانی سیاست‌ فرزندآوری
اروپا عليه روسيه؛ امريكا عليه چين
بازار خودرو ترمز برید
جابه‌جایی ۴۴‌میلیون دلاری بیت‌کوین بعد از ۱۲سال
گزارش پیشرفت و آماده سازی برگزاری بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران
«رقابت قهرمانان مهارت کشور در اصفهان زیر پرچم استانداردهای WorldSkills»
فعالان حوزه سلامت خواستار بازنگری در سیاست‌های مالیاتی و بیمه‌ای شدند
برخورد قاطع پلیس با مجرمان و مخدوش کنندگان امنیت مردم
توزیع ۲۵ هزار تن کود یارانه‌ای در اصفهان طی نیمه نخست ۱۴۰۴
بازار غذا در محاصره همسايگان
ناترازي ريل و قطار
چرخش غافلگير‌كننده بازار سرمايه
نخستین ربات پهپاد آتش‌نشان در اصفهان رونمایی می‌شود
اعتماد بیجا موجب سرقت اینترنتی به مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان شد
انهدام شبكه عظیم استخراج غیرمجاز رمز ارز دراستان اصفهان
فولاد مبارکه موفق به دریافت گواهینامه بین‌المللی CE توسعه بازارهای جهانی شد
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا