بخشایی ضــمن اشـــاره به صرفه‌جویــی تقریبی ۳۰ میلیون ریالی به ازای افزایش عمر نسوز پاتیل در هر ذوب گفت: صرفه‌جویی ناشی از کاهش مصرف نسوز، اعم از نسوز لایه کاری و اشکال ویژۀ نسوز پاتیل، منجر به کاهش مصرف نفر ساعت نیروی انسانی و کاهش مصرف گاز می‌گردد. درواقع اگر نسبت میانگین ۱۴۰ ذوب را در نظر بگیریم، در حدود ۱۰۲۰ میلیون ریال، به‌جز کاهش هزینه‌های ناشی از انرژی و توقف پاتیل، برای یک پاتیل صرفه‌جویی حاصل شده است.

رئیس واحد تعمیرات نسوز در ادامه، افزایش عمر پاتیل را موجب کاهش توقفات اضطراری ناشی از توقف پاتیل برشمرد و افزود: این موفقیت با اصلاح در فرایند کاری و از طریق تشکیل جلسات بین کارشناسان تأمین‌کننده و واحد نسوز، بهبود کیفیت متریال مصرفی و درعین‌حال بازرسی مناسب و بهره‌برداری مناسب اپراتوری و بازرسی دقیق و به‌موقع از پاتیل طی فرایند به دست آمده است.

مهدی یزدانی کارشناس تعمیرات نیز در این زمینه خاطرنشان کرد: نسوز استفاده‌شده محصولِ شرکت مهرآریان فارس بود که در نهایت با عملکرد مناسب موجب تحقق رکورد جدید در ذوب‌گیری از پاتیل‌های مجتمع فولاد سبا شد.

یزدانی همچنین یادآور شد: رکورد قبلی به تعداد ۱۶۷ ذوب در خرداد ماه ۹۸ و با همکاری شرکت داخلی مهرگداز در تأمین نسوز مورداستفاده به دست آمده بود.7t.jpg

احـــمدرضا بخشـــایی در پایان از حمـــایت‌های مدیریت محترم، گروه تولید فولادسازی و دفتر فنی تولید مجتمع فولاد سبا و نیز همکاری پیمانکاران محترم تأمین‌کننده و اجرایی تعمیرات نسوز که در کسب این موفقیت تأثیرگذار بودند قدردانی و ابراز امیدواری کرد با ادامۀ حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، شاهد موفقیت‌های روزافزون برای فولاد مبارکه باشیم.