• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: شنبه 11 بهمن 1404, 12 شعبان 1447, Saturday 31 January 2026
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 10029
منتشر شده در چهارشنبه, 22 آبان 1398 08:44
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مشاور معاون وزیر کشاورزی مطرح کرد؛

رتبه چهارم ایران در تولید عسل

توضیحات

مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: ایران با تولید سالانه ۸۸ هزار تن عسل رتبه چهارم جهان را در این زمینه به خود اختصاص داده‌است.

غلامحسین طهماسبی دوشنبه شب در پنجمین جشنواره استانی عسل “کنار” در جم بیان کرد: طبق آمارهای جهانی در سال ۲۰۱۷ میزان تولید عسل جهان، یک میلیون و ۶۰ هزار تن در سال است که سهم ایران ۶۹ هزار تن بود اما هم‌اکنون این رقم به ۸۸ هزار تن رسیده‌است.

وی اضافه کرد: همچنین ایران هفت میلیون و ۲۰۰ کندوی عسل از مجموع ۹۰ میلیون کندوی عسل جهان را در اختیار دارد و  از این حیث پس از کشورهای ترکیه، هند و چین رتبه چهارم جهان را داراست و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، انتظار داریم این رتبه ارتقا یابد.

طهماسبی با اشاره به شیوع بیماری هایی چون دیابت، مشکلات کبدی و افسردگی در ایران و جهان اظهار داشت: یکی از راه‌های مهم در کاهش بیماری‌های خاص مثل دیابت و کبد تغذیه است که یکی از مواد غذایی سالم عسل با دارا بودن ویژگی‌های شفابخشی بسیار بالا است.

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: عسل کنار که استان بوشهر در تولید آن پیشتار است یکی از عسل های باکیفیت جهان است که بر اساس تحقیقات انجام شده از لحاظ کیفی، ویژگی‌هایی مشابه مرغوب ترین عسل جهان را داراست.

طهماسبی بیان کرد: به طور قطع با تحقیقات بیشتری که در دست اجر است ویژگی‌های شفابخشی این نوع عسل، بیشتر شناخته خواهد شد.

او  یادآور شد: نخستین سرطان در مردان سرطان گوارش است که یکی از درمان های مهم برای این بیماری، عسل کنار کوچک است که در شهرستان جم و جنوب کشور به وفور یافت می‌شود.

مشاور وزیرجهاد کشاورزی اظهار کرد: بر خلاف بسیاری از مواد غذایی سالم، سرانه مصرف عسل در ایران در شرایط مطلوبی است و امیدواریم این ماده غذایی نقش بیشتری را در سفره‌های خانوارها ایفا کند.

منبع: ایرنا

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

همکاری مستمر صنایع معدنی در رفع چالش های ناترازی انرژی موثر است
نان کامل؛ راهکاری ساده برای کاهش ۳۰ درصدی مرگ‌ومیر
زلزله در بازار جهانی طلا
از چرخه‌هاي معيوب تا بحران‌هاي پيوسته
رشد ۵۰ درصدی معاملات بازار ارز تجاری
تورم خوراکی‌ها به ۹۰ درصد رسید
تورم دو موتوره شد
رکورد وزنی صادرات زمان برجام شکست
دلارهاي آبي تقلبي جدی است؟
زورآزمایی در جهش قیمت‌ها
برندگان و بازندگان مالیاتی
ضرورت حمایت دولت و اجرای تعهدات طبق قانون
1320 تن کود یارانه‌ای بین کشاورزان کاشان توزیع شد
کمبود 500 ردیف خالی و ضرورت جذب نیرو در بخش درمان
گامی پولادین در امتدادِ ایران؛ تجلی ۳۳ سال همزیستی مسئولانه
بنگاه‌های بزرگ؛ پیشرانان توسعه ملی
برگزاری جلسه تعیین تکلیف نهایی هدهای الکترواستاتیک موجود در انبار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
دانش سازمانی در تار و پود شهر ثبت می‌شود
بازدید معاونت فنی و تولیدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان از گروه تولیدی تکنو زرع
توزیع بیش از4528 تن کود کشاورزی کمک به تولید اقتصادی کشاورزان شهرستان سمیرم
ما را از ورشکستگی نجات دهید
تحرک کالاها با تنش جهانی
قمار روی اخبار
فولاد مبارکه الگوی ملی تاب‌آوری
چالش‌های بخش خصوصی در صنعت نفت‌وگاز
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا