• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 27 بهمن 1404, 28 شعبان 1447, Monday 16 February 2026
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 13694
منتشر شده در یکشنبه, 19 مرداد 1399 22:20
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
نگاهی به صف طولانی انتخابات صنفی در حساس ترین برهه تاریخی اقتصاد ایران؛

تکلیف نامعلوم

توضیحات

بر اساس آمار ارائه شده در وب سایت رسمی دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اتحادیه های صنفی ، در استان اصفهان 491 اتحادیه صنفی وجود دارد که هم اکنون اعتبار 53 اتحادیه صنفی آن منقضی شده است.با نگاهی به آمار آگهی  فراخوان های منتشره  در تارنما سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان به وضوح می توان دریافت که بخش بزرگی از این اتحادیه ها به شهرستان اصفهان تعلق دارند.  

برای مثال آگهی های اتحادیه های صنفی کامیون داران کمپرسی و بارکش های شهری شهرستان اصفهان، تولیدکنندگان مصنوعات فلزی اصفهان، فروشندگان گوشت سفید، پرنده و ماهی تزیینی شهرستان اصفهان، دفاتر فروش تولیدکنندگان سنگ و اجر شهرستان اصفهان، فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی شهرستان اصفهان، چاپخانه داران شهرستان اصفهان،  رنگ  فروشان شهرستان اصفهان، سراجان شهرستان اصفهان، تولیدکنندگان و فروشندگان مبل شهرستان اصفهان، سازندگان مسکن و ساختمان سازان، دفاتر خدمات وانت تلفنی و پیک موتوری شهرستان اصفهان، موزاییک سازان،اتحادیه خدمات عمومی کالا و حمل ونقل برون شهری شهرستان اصفهان، خشکشویی و لباسشویی شهرستان اصفهان، فروشندگان و تعمیرکنندگان تلفن ثابت و همراه شهرستان اصفهان،تولیدکنندگان مصنوعات چوبی شهرستان اصفهان و اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر  شهرستان اصفهان منتشر و فرآیند ثبت نام و تایید صلاحیت کاندیدا نیز انجام شد،اما به دلیل برخی از مشکلات از جمله شیوع کرونا همچنان متوقف مانده است.
 
در میان اتحادیه های صنفی که فراخوان آن در ماه های گذشته اعلام شده است، نام اتحادیه بزرگ صنف خدمات فنی تولیدکنندگان وسائط نقلیه سنگین و ماشین آلات صنعتی اصفهان نیز به چشم می خورد، انتخاباتی که به دلیل عدم استقبال اعضا از فراخوان ثبت نام ، به دور سوم کشیده است.
 
پیش از این نیز فراخوان  ثبت نام انتخابات اتحادیه صنف فروشندگان و تعمیرکنندگان لوازم خانگی شهرستان اصفهان و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکنندگان الکتروموتور و آسانسور شهرستان اصفهان به دور دوم کشیده شده بود.
 
اتاق اصناف مرکز استان اصفهان بیش از 90 اتحادیه صنفی فعال دارد و حالا تکلیف نیمی از اتحادیه های صنفی این استان، روشن نیست، تاریخ انقضا احکامی که مشروعیت و مقبولیت هیات رئیسه اتحادیه های مذکور را تایید می کرد،گذشته است، ابهام در وضعیت اتحادیه های صنفی و عدم تمایل برخی از روسا و اعضا هیات رئیسه برخی از این اتحادیه های صنفی برای کاندیداتوری، عرصه را برای فعالین بازار بیش از پیش تنگ کرده است.
 
  چندی پیش شنیده شد که به زودی سازوکارهای جدیدی برای برگزاری انتخابات اتحادیه های صنفی اعلام  و وضعیت اتحادیه های صنفی مشخص خواهد شد اما به نظر میرسد­­ با شرایط موجود نمی توان به برگزاری انتخابات دل بست. به ویژه که برخی از این اتحادیه ها بیش از هزار عضو دارند و کنترل شرایط  و رعایت پروتکل های بهداشتی بسیار سخت و غیرممکن خواهد بود.
 
ابهام در وضعیت موجود اتحادیه های صنفی که خط مقدم اقتصاد ایران به شمار می آیند، آن هم در زمانی که چشم در چشم با دشمن در حال جنگ هستیم، قطعا انتخابی خطرناک است.انتظار می رود مسئولین در این حوزه نسبت به تعیین تکلیف اتحادیه های مذکور اقدام کرده و آنها را موظف به خدمت رسانی هر چه بهتر به اعضا و مردم کنند.
 
در ورای این انتخابات، در نیمه های پاییز امسال باید چشم انتظار انتخاباتی طوفانی در اتاق اصناف مرکز استان اصفهان به عنوان یکی از مهمترین نهادهای اقتصادی استان اصفهان باشیم.
 
عملکرد این نهاد در 5سال گذشته  با حواشی و انتقادات جدی روبرو بوده است. این نهاد اقتصادی در تمام این سالها حاضر به برگزاری هیچ نشست خبری  برای پاسخگویی به اصحاب رسانه نشد و به پیچیدگی مشکلات اقتصادی بازار در اصفهان دامن زده است که در هفته های آینده بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
 
 
 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

اجرای پروژ ه های مخابراتی و امور کارکنان با استفاده از نیروهای متخصص و باتجربه
توسعه سیستم حمل و نقل، افزایش سهم سنگ در صنعت ساختمان و تجارت الکترونیک
افتتاح نخستین پارک آموزشی و گردشگری مدیریت پسماند کشور در شهرضا؛
تصویر تولید و نوآوری در قاب فولاد توان‌آور آسیا؛
دوراهي اقتصاد ايران
جامعه در جست‌وجوی نشانه‌ آغاز تغییر
زنگ خطر برای مرمت
انقلاب خاموش گواهی سپرده
تأکید بر نقش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تحقق عدالت‌محوری بخش کشاورزی استان اصفهان
تأکید بر نقش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تحقق عدالت‌محوری بخش کشاورزی استان اصفهان
افتتاح 43 طرح آب و فاضلاب شهری و روستایی، همزمان با دهه مبارک فجر در استان اصفهان
ایران به جمع ۸ تولیدکننده جهانی الکترود گرافیتی می‌پیوندد
ساخت كلمپس بیرونی جوشكاری لوله در منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران
رونمایی از طرح ملی کالابرگ گردشگری در «نصف جهان با نصف قیمت»
چرا ذوب‌آهن اصفهان «مادر صنعت» كشور است؟
عبور بدون خاموشی از پاییز و زمستان ۱۴۰۴؛ برق خانگی پایدار ماند
کاهش آلاینده های محیط زیستی با بهره گیری از ظرفیت های داخلی
كیفیت زغالسنگ PCI شركت پیشرو معادن ذوب آهن سوادكوه ، در داخل كشور منحصربفرد است
بهره‌برداری از پروژه‌های آب و فاضلاب با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۷ همت/ اجرای ۵۵۸ کیلومتر خطوط انتقال و خطوط جمع‌آوری آب
شتاب توسعه برق ایران ۶.۷ برابر میانگین جهانی/ ظرفیت نیروگاهی از انقلاب تاکنون 14 برابر شد
۱۹۳ همت پروژه آب و برق در دهه فجر آماده افتتاح است
*709 مگاوات ظرفیت نیروگاه حرارتی جدید همزمان با دهه فجر افتتاح شد*
آغاز پروژه ۲۴۵ میلیون یورویی نوین الکترود اردکان با مشارکت فولاد مبارکه
هلدینگ فولاد متیل؛ بزرگ‌ترین خرده‌فروشی محصولات فولادی کشور
وضوح تأثیر مثبت استقلال فولاد سبا در شاخص‌های مالی، تولیدی و سرمایه‌گذاری این مجتمع
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا