• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: دوشنبه 27 مرداد 1404, 23 صفر 1447, Monday 18 August 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 25372
منتشر شده در سه شنبه, 24 ارديبهشت 1404 07:59
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
مسائل داخلی همچنان مانعی بزرگ پیش روی بازار سرمایه هستند؛

عجله نکنید

توضیحات

پوریا موسوی، کارشناس بازار سرمایه، با اشاره به رشد چشمگیر شاخص بورس در روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، تاکید کرد که با وجود تقاضای بالا، عوامل خطرناکی مانند نرخ‌های بالای اوراق بدهی با بازدهی حدود ۴۰ درصد وجود دارد که می‌تواند جریان پول را از بازار سهام به سمت این بازارها هدایت کند و همچنین هیجان‌زدگی برخی سرمایه‌گذاران باعث تصمیمات ناپایدار شده است.  

جهان صنعت نوشت: پوریا موسوی، کارشناس بازار سرمایه، درخصوص وضعیت روز گذشته بازار  به روزنامه جهان‌صنعت گفت: در روز دوشنبه شاهد تقاضای بالا و جذابی در بازار سرمایه بودیم اما عوامل خطرناکی برای ادامه این رشد وجود دارد که اگر می‌خواهیم با تداوم رشد همراه باشیم، نمی‌توانیم از آنها چشم‌پوشی کنیم. یکی از مشکلات جدی پیش روی بازار سرمایه، نرخ‌های بالا در اوراق بدهی با بازدهی حدود ۴۰درصدی است که بعضا حتی خارج از فضای بازار سرمایه معامله می‌شوند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که چنین نرخ‌هایی در مساله بهره وجود داشته و در دسترس باشند، طبیعی است که بخشی از جریان پول از بازار سهام به سمت این بازارها تغییر مسیر دهد. در چنین شرایطی باید به برخی سرمایه‌گذاران حقوقی حق داد که ترجیح دهند به سمت بهره ۴۰درصدی که از لحاظ بازدهی با سهامی که نسبت P/E آن ۵/۲‌ است، برابری می‌کند اما ریسک بسیار کمتری دارد.

موسوی ادامه داد: با وجود فضای مثبت سیاسی که در صورت حصول نتیجه در مذاکرات می‌تواند بازار را بیش از این نیز تقویت کند، هنوز مسائل داخلی کشور به عنوان مانعی بزرگ پیش روی بازار سرمایه قرار دارند. به‌ویژه اینکه هنوز وزیر اقتصاد جدید معرفی هم نشده است.

موسوی درخصوص رفتار سرمایه‌گذاران نیز گفت: یکی از مشکلات بازار،  هیجان‌زدگی برخی سرمایه‌گذاران است که باعث می‌شود در مواجهه با نوسانات کوچک و حتی یک روز منفی سریعاً تصمیمات هیجانی بگیرند. همان افرادی که روز یکشنبه با ۳‌درصد کاهش قیمت، سهام خود را با اضطراب می‌فروختند، روز گذشته در محدوده مثبت ۳‌درصدی به‌شدت به دنبال خرید همان سهام‌ها بودند. این نوع رفتار باعث می‌شود که سرمایه‌گذاران از کسب بازدهی بیشتر عقب بمانند. فعالیت در بازار سرمایه اگرچه مهم است اما سرمایه‌گذاران باید در مواقع ضروری استراتژی صبورانه و غیر فعال‌تری را در پیش بگیرند و از تصمیمات هیجانی خودداری کنند.

وی در نهایت به تاثیرات تحولات جهانی اشاره کرد و گفت: دیروز شاهد افت شدید قیمت طلا در بازار جهانی بودیم که ناشی از توافق آتش‌بس میان چین و آمریکا و احتمال صلح میان اوکراین و روسیه بود. این اتفاق باعث کاهش بیش از ۱۰۰دلاری قیمت هر انس طلا شد و این مساله نیز به سینگال خرید تبدیل شد!

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

اعتبارات تخصیصی هنوز هم تکافوی نیازهای استان را نمی کند
مناقشه جدید خودرویی با حکم تعزیرات
رکوردشکنی بیت‌کوین
ارمنستانی‌ها گفته‌اند خط قرمزهای ایران را رعایت کرده‌اند
مشکلات اقتصاد با «حذف صفر» حل می‌شود؟
واقعیت یا بازی آماری؟
فرهنگ پشت در گیشه
خدمت ديپلماسي به اقتصاد تركيه
ساعت اقتصاد همچنان عقب مي‌رود
نوروتراپی از روش های درمانی غیرتهاجمی و موثر در اصلاح عملکرد مغز
غفلت از پتانسیل های اقلیمی، تاریخی و ارزآوری صنعت پرورش اسب
امکان دسترسی مردم به خدمات درمانی در تمام تخصص‌ها در تمام روزهای هفته
بازارهای جهانی لرزیدند
خون تازه در رگ‌هاي اقتصاد ايران
طلا؛ پادشاه بدون جانشین
نفوذ صنعتی ترکیه در سوریه
«جاده ترامپ» در مسیر قفقاز
از كپي‌برداري تا نمايش‌زدگي
پیامدهای اقتصادی یک تصمیم سیاسی
پرتگاه معیشتی
تور مالیاتی برای سفته‌بازان
از تجلیل اصحاب رسانه تا روایت مسئولیت اجتماعی در تبیان و گروه رجال
آغاز طراحی طبقه ایمن در مدارس همزمان با تقویت ابعاد سخت‌افزاری و محتوایی
اجرای ۲۲۱ پروژه نوسازی مدارس در قالب طرح نهضت عدالت آموزشی در سطح استان
اصفهان، میزبان اولین نمایشگاه تخصصی معماری، مرمت و نما
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا