• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 30 آبان 1404, 30 جمادی‌الاول 1447, Friday 21 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 15250
منتشر شده در سه شنبه, 16 دی 1399 11:46
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی:

فولاد مبارکه در لیست صنایع پاک قرار دارد

توضیحات

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یازدهم گفت: فولاد مبارکه با داشتن کوره های قوس الکتریکی در لیست صنایع پاک قرار دارد.

 

به گزارش اقتصادبازار، حجت الاسلام محمدتقی نقد علی در گفت وگو با خبرنگار ایراسین با اشاره به اینکه صنایع بزرگ مهمترین بهره بردار پساب های تصفیه شده هستند، اظهار داشت: بسیاری از صنایع بزرگ اصفهان ناگزیرند تصفیه های تکمیلی برای امکان استفاده از پساب را به انجام برسانند تا مجوزهای لازم از سازمان محیط زیست را دریافت کنند.

وی افزود: اقدامات بسیار خوب شرکت فولاد مبارکه در تصفیه و بازچرخانی پساب صنعتی و سرمایه گذاری شرکت سهامی ذوب آهن در جمع آوری فاضلاب شهرهای اطراف و تولید داخلی مهم و ارزشمند است.

حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان فیلترهای الکترواستاتیک

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یازدهم با اشاره به اینکه حساسیت ویژه ای در عدم استفاده از سوخت مازوت در استان اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: صنایع آلاینده در استان اصفهان موظف شده اند نسبت به استفاده از فیلترهای الکترواستاتیک با جدیت اقدام کنند و وبیناری با استاندار و دادستان و دستگاه های مربوطه با این موضوع برگزار شد.

وی بیان داشت: مدیریت استان اصفهان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در عدم استفاده نیروگاه ها و کارخانه ها از سوخت مازوت تاکید ویژه ای دارند، چرا که اصفهان کشش آلودگی را ندارد.

فولاد مبارکه در لیست صنایع پاک کشور

نقدعلی با تاکید بر اینکه شرکت فولاد مبارکه با به کارگیری تکنولوژی روز از صنایع پاک استان اصفهان محسوب می شود، گفت: اگرچه صنایع بزرگ هم اقدامات مهمی در راستای کاهش آلودگی هوا برداشته اند اما کافی نیست.

وی اضافه کرد: لازم است صنایع با مقید دانستن در استفاده از فیلترهای الکترواستاتیک، در راستای مسئولیت اجتماعی گام بردارند و از تمام شرکت های دانش بنیان که در زمینه تولید فیلترهای الکترواستاتیک بومی سازی اقدام می کنند حمایت خواهیم کرد.

کوره های الکترومغناطیس مبارکه تحولی در کاهش آلودگی هوا

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه شرکت فولاد مبارکه در راستای مقابله با آلودگی هوا اقدامات ارزنده ای کرده است، گفت: شرکت فولاد مبارکه با داشتن کوره های قوس الکتریکی انرژی شیمیایی را با تزریق اکسیژن و کربن تامین می کند و همین موضوع مانع از آلاینده زایی فولاد مبارکه شده است. 

وی افزود: کوره های قوس الکتریکی مورد استفاده در فولاد مبارکه بومی سازی شده تا علاوه بر کارایی بیشتر محیط زیست را آلوده نکند.  

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

ضرورت تشکیل خانه احزاب در استان های مختلف
پروژه عظیم« FRW» در پالایشگاه نفت سپاهان افتتاح شد
فراخوان شرکت در چهارمین «پرسش شادابی» ویژه دانش‌آموزان، اولیاء و مربیان
علویجه در مسیر تحول؛ تفرجگاه چهارکوه به قطب اکوتوریسم کشور تبدیل می‌شود
افتتاح فاز نخست پروژه FRW پالایشگاه نفت سپاهان
بررسی راهکارهای توسعه صادرات در بخش تعاون
قابلیت کشت 200هکتار اراضی ملی در نتیجه طرح های کنترل سیلاب
آخرین آرزوی ممکن جوانان
وضعیت بحرانی موتور صنعتی اروپا
تناقض در بازار خودرو
وقتی مزیت پاشنه‌‌آشیل می‌شود
تدبیر برای عبور از بحران آب
بورس و دلار؛ بازی باخت-باخت
افشای اطلاعیه بسیار مهم نفت سپاهان بر روی سامانه کدال؛
فولاد مبارکه یکی از نقاط امیدآفرین صنعت کشور است
استاندار اصفهان، برگزیده ملی «جوانی جمعیت» شد
نظام بانکی باید شریک باشد، نه ناظر
۲.۵ میلیون راس دام در اصفهان علیه بیماری «تب برفکی» واکسینه شدند
رفع بخش عمده ای از مشکلات پروژه عظیم «خورشید شهر»
ثبت سه رکورد تولید درکارگاه های نورد ذوب آهن اصفهان
کلنگ پروژه «پارکینگ مکانیزه مشارکتی میدان شهدا» بر زمین می خورد
سی و هشتمین نشست کمیسیون فناوری و اطلاعات شهر هوشمند
هفته نکوداشت خورزوق، فرصتی برای حفظ هویت و میراث ملموس و ناملموس
رنگ نو بر زنجیره ارزش جهانی فولاد ورق رنگی صنعت فولاد جهان در حال عبور از مرزها
«تأکید دادستان اصفهان بر دقت در صدور قرارها به ویژه قرارهای منتهی به بازداشت»
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا