• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: چهارشنبه 11 تیر 1404, 6 محرم 1447, Wednesday 2 July 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 8369
منتشر شده در چهارشنبه, 02 مرداد 1398 14:18
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
سفر به ایران از کدام کشورها کاهش یافت از کجا افزایش؟

سبک تازه ایرانگردی خارجی‌ها

توضیحات

سفرهای ترکیبی «زیارتی-تفریحی» گروهی از گردشگران خارجی در بهار امسال، نه تنها افت ورود گردشگر از اروپا و آمریکا را جبران کرد که در نهایت باعث افزایش حجم ورودی گردشگر به کشور شد. بر اساس اعلام رئیس جامعه تورگردانان میزان گردشگران ورودی به ایران از اروپا و آمریکا در سه ماه اول امسال نسبت به همین مدت زمان در سال گذشته بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش یافت و در مقابل میزان سفرهای ترکیبی-زیارتی و تفریحی- مسافران کشورهای مسلمان در بهار امسال نسبت به سال گذشته ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته و همچنین «تورهای سلامت» نیز امسال روند افزایشی را داشته‌اند.

آمارهای جدید مربوط به مسافرت‌های خارجی در کشور نشان می‌دهد: طی سه ماه اول امسال ۲ میلیون و ۳۰ هزار و ۵۲۳ نفر گردشگر خارجی به نقاط مختلف ایران سفر کرده‌اند. در سه ماه اول سال گذشته این تعداد مسافر خارجی معادل یک میلیون و ۴۴۳ هزار و ۵۵۱ گردشگر بوده است. به این ترتیب، بهار امسال سفرهای خارجی به کشور رشد قابل‌توجهی داشته‌اند به‌طوری‌که تعداد این مسافران ۴۱ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷ افزایش یافته است. ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران درباره جزئیات گروه‌های گردشگری به مقصد ایران و تغییرات به‌وجود آمده در سبک سفر گردشگران خارجی به «دنیای‌اقتصاد» گفت: در سه ماه اول امسال نسبت به سال گذشته، تحت تاثیررخدادهای منطقه و البته تصمیم آمریکا در برجام میزان گردشگران ورودی بهایران از اروپا و آمریکا بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش یافت و در مقابل مسافران کشورهای مسلمان که به جهت انجام سفرترکیبی-تفریحی و زیارتی-به شهرهای شمالی برای تفریح و شهرهای قم و مشهد به منظور زیارت سفر می‌کرده‌اند به علت افزایش قیمت ارز در یک سال اخیر و کاهش هزینه تمام‌شده سفر به ایران برای آنها حدود ۴۰تا ۵۰ درصد افزایش داشته و علاوه بر آن تورهای سلامتنیز نسبت به سال گذشته به علت تحولات ارزی و تقویت دلار در برابر ریال و تخصص پزشکان ایرانی با رشد روبه‌رو بوده‌اند. وی تاکید کرد: سال گذشته گردشگران به‌طور متوسط حدود ۳۰ روز در ایران اقامت داشته‌اند اما امسال این زمان به علت ارزانی سفر به ۴۵ تا ۶۰روز افزایش یافته است.

ایرانگردی ایرانی‌ها کم شده است؟

آمارهای رسمی حاکی است: از ابتدای سال جاری تا پایان فصل بهار، یک میلیون و ۷۵۹ هزار و ۷۴۹ مسافر ایرانی به کشورهای خارجی سفر کرده‌اند که در مقایسه با سه ماه اول سال گذشته حجم این نوع سفرها امسال ۵/ ۶ درصد کاهش پیدا کرده است. در همین راستا رئیس جامعه تورگردانان ایران عنوان کرد: هموطنانی که سال گذشته به خارج از کشور سفر می‌کردند امسال سفرهای استانی را جایگزین کرده و به همین دلیل موجب افزایش سفرهای استان به استان در کشور شدند و فعلا هیچ یک از بوم‌گردی‌ها و مراکز مرتبط با گردشگری با رکود مسافر مواجه نشده و تعطیلی هم نداشته‌ایم.

هزینه سفر به ایران چقدراست؟

پورفرج درخصوص هزینه سفر گردشگران خارجی به ایران افزود: به علت افزایش نرخ ارز در ایران هزینه سفر به کشور ما برای گردشگران خارجی کاهش یافته، به‌طوری که سال گذشته برای اقامت یک هفته تا ۱۰ روز هر گردشگر در ایران معمولا حدود ۱۲۰۰ یورو هزینه می‌کرد اما امسال برای همین میزان اقامت ۶۰۰ یورو پرداخت می‌کنند که همین کاهش هزینه تمام شده برای گردشگران خارجی، موجب افزایش ورود گردشگر به ایران شده است.

دو بازار جدید برای جذب گردشگر

یکی از کشورهایی که در حال حاضر میزان مسافران ورودی از آن به ایران افزایش یافته چین است که رئیس جامعه تورگردانان ایران علت آن را حذف ویزا دانست و عنوان کرد: برای جذب بیشتر گردشگران از کشورهای روسیه و هند نیز در حال تلاش و برنامه‌ریزی‌ هستیم.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

جو‌سازی برای حمله به آثار تاریخی؟
براي همه يا خواص؟
لطفا «لاتاری» بورس را متوقف کنید
برگرد به آفریقای جنوبی
انجمن دانش‌بنیان اصفهان؛ موتور محرکه‌ نوآوری و توسعه
تداوم اقتدار شبکه‌ی تعاون در خدمت‌رسانی به مردم؛ از دوران دفاع مقدس تا امروز
صعود چین به جمع بزرگ‌ترین تاجران اسلحه
حراست بندر از اقتصاد
بازارها روی دور تند
نیاز به آتش‌بس فوری در بورس!
اقتصاد در تله نااطمینانی
ترکش به بورس
خاورمیانه جدید؛ از رویا تا واقعیت
ترکش جنگ به بورس
«خودرو» در سایه جنگ
تورم در مرز ۴۰درصد
چراغ سبز ترامپ به صادرات نفت نخواستن يا نتوانستن؟
۳۰ همت نقدینگی ناقابل!
هوش‌مصنوعی در عرصه نبرد
۲۵ دستورکار برای اقتصاد جنگی
اقتصاد ایران پس از ۱۲ روز
افزایش ۵۳ درصدی واردات کالاهای اساسی
آتش‌بس در بازارها
رصد اقدامات حمایتی
موقعیت کدالی- جنگی!
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا