اقتصادبازار: معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با بیان اینکه ۳۰۰ خانه تاریخی در اصفهان شناسایی شده است، اظهار داشت: شهرداری از بخش خصوصی برای احیای خانه های تاریخی حمایت می کند.
جمشید نور صالحی با بیان این مطلب افزود: بستر سازی اقتصادی و عدم عوارض برای تاسیس پارکینگ از تسهیلات ویژه ای است که شهرداری برای احیای خانه های تاریخی به بخش خصوصی ارائه می کند.
وی ادامه داد: این تسهیلات در صورتی به آنها داده می شود که این خانه ها را به مکان های گردشگری تبدیل کنند و استفاده شخصی در آن مد نظر نباشد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: مرکزی برای تهیه شناسنامه و بیوگرافی خانه های تاریخی تاسیس شده است.
نور صالحی بیان کرد: برخی خانه ها مالک خصوصی دارند اما امکان تعمیر و مرمت آن را ندارند و در مقابل سرمایه گذارانی هستند که می توانند این خانه ها را احیا کنند تا برای گردشگری از آن استفاده کنند این موضوع کمک می کنند تا سازمان ها، نهادها و اشخاص به هم مرتبط شده و به سرعت این خانه ها مرمت و بازسازی شود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با بیان اینکه اعطای تسهیلات مشوقی برای بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود، تصریح کرد: بخش خصوصی می تواند با راه اندازی سفره خانه ها و امکانات گردشگری درآمد زایی کند تا در این راستا به اقتصاد گردشگری اصفهان نیز کمک شود.
وی برگزاری همایش روز معمار را فرصتی مناسب برای تجلیل از هنرمندان این رشته دانست و اذعان داشت: این همایش ها فرصتی را فراهم می کند تا فعالیت های معماران ارزشمند اصفهان مرور شود.
نور صالحی، در پاسخ به این سوال که آیا اصفهان شهری با معماری ایرانی – اسلامی است، تصریح کرد: در معماری شهر اصفهان ویژگی های مثبت بسیاری از وجود دارد اما در مقایسه با سایر کلان شهرهای ایران نقاط ضعف زیادی هم وجود دارد که امید است بتوانیم با طرح «دوباره نصف جهان» معماری گذشته اصفهان را مرور کنیم و به نقاط ضعف واقف شویم و آنها را مرتفع کرده و در زمینه معماری به جایگاه مناسب شهر اصفهان دست پیدا کنیم.