• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: چهارشنبه 14 آبان 1404, 14 جمادی‌الاول 1447, Wednesday 5 November 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 10355
منتشر شده در پنج شنبه, 14 آذر 1398 09:06
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل
رئیس سازمان غذا و دارو

قاچاق دارو از کشور افزایش یافته است

توضیحات

محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: قاچاق دارو از کشور به علت قیمت پایین آن در ایران و افت ارزش ریال نسبت به ارز کشورهای همسایه به مراتب نسبت به قبل بیشتر شده است.


 
 
محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: با توجه به تفاوت قیمت دارو و تفاوت قیمت ارزش پول کشورمان با کشورهای همسایه از جمله کشورهای منطقه خلیج فارس، قاچاق دارو از ایران به این کشورها خیلی بیشتر از قبل شده است. علت اصلی افزایش قاچاق دارو به کشورهای همسایه پایین آمدن فاحش ارزش ریال نسبت به ارزهای دیگر است؛ به همین علت قاچاق دارو نسبت به گذشته صرفه و سود به مراتب بیشتری دارد.

 وی گفت: قاچاق داروهای تولید داخل از ایران به همه کشورهای همسایه انجام می شود و علاوه بر قاچاقچیان که از این فرصت برای کسب سود حداکثری استفاده می کنند و به طرق مختلف داروهای موجود در بازار کشور را خارج می کنند. قاچاق چمدانی هم وجود دارد و هم مسافران خارجی که به ایران می آیند و هم ایرانیانی که به کشورهای همسایه سفر می کنند، همه می دانند که یکی از اقلام پرسود برای انتقال و فروش آن در خارج کشور داروست که بازار مصرف هم دارد. 

 شانه ساز افزود: البته خیلی از این افراد به قصد فروش و قاچاق این داروها را از کشور خارج نمی کنند و ممکن است اقوام آنان در کشورهای همسایه به این داروها نیاز داشته باشند، مثلا بیماران دیابت به انسولین نیاز دارند و چون مثلا تفاوت قیمت یک دوز انسولین بین ایران و کشورهای همسایه حدود 240 هزار تومان است و بیماران دیابت نیز همیشه به این دارو نیاز دارند، مسافران و افرادی که از ایران به خارج سفر می کنند، مقداری انسولین یا داروهای دیگر را هم با خود می برند.

 رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بسیاری از این افراد که به صورت کلی یا جزئی دارو از کشور خارج می کنند، به این فکر نمی کنند که به کشور و بیماران نیازمند به دارو ضرر می رسانند و فکر می کنند برای مصرف نزدیکان خود این کار را انجام می دهند. برای مقابله با این پدیده با نیروی انتظامی و مسئولان گمرک و مبادی مرزی همکاری را بیشتر کرده ایم. کشفیات داروهای قاچاق نیز بیشتر شده اما متاسفانه خروج دارو از کشور نیز به مراتب بیشتر از قبل شده است.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

مشارکت در طرح غربالگری سرطان
از هم‌افزایی هوش مصنوعی و نیروی انسانی تا گذار به فولاد سبز
کشف بیش از ۲ میلیون لیتر فراورده‌های نفتی قاچاق در استان اصفهان
پدافند غیرعامل راهی برای حفاظت از انسان و جامعه
تلاش برای رفع چالش تامین نهاده های کشاورزی
نقش جوانان در ساختار اقتصادی نوین
تقدیر از رئیس مجتمع پتروشیمی رجال به عنوان نفر برتر پدافند غیرعامل صنعت پتروشیمی کشور
آب مشترکان پرمصرف قطع می‌شود
تقدیر مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور از مدیرعامل آبفای استان اصفهان
ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه پدافند غیرعامل
فولاد مبارکه چهل و چهارمین فولادساز بزرگ جهان
اجرای دو طرح «کارورزی و مشوق بیمه‌ای» و «یارانه دستمزد» در استان اصفهان آغاز شد
افتتاح چهار پروژه بزرگ صنعت آب و برق كشور
پلی میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات فولادی
چرا قيمت مرغ اوج گرفت؟
كالبدشكافي يك اصلاح
رانت تجار ترجیحی
فرمانده اقتصاد ایران چه کسی است؟
هراس بورس از سقف تاریخی
چهاردهمین رزمایش قطع برق و ارزیابی برق پشتیبان مراکز دارای سطح‌بندی با محوریت تداوم کارکرد
بازده کیفی ۹۵٫۸۷درصد در فولاد مبارکه؛ گامی دیگر در مسیر تعالی و پایداری کیفیت
تجارت خارجی از گمرکات استان اصفهان به یک میلیارد دلار رسید
از کارخانه تا اکوسیستم صنعتی آینده؛ شش جهت‌گیری محوری گروه فولاد مبارکه
خشوئیه؛ جزیره سبز زاینده‌رود با چنار هفت‌صدساله و نقشه راه گردشگری مردم‌محور
کمبود خوراک دام؛ هشدار درباره افزایش قیمت گوشت و لبنیات
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا