رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری گردهمایی ۱۰۰ تور اپراتور جهان، تلاشی برای نمایش چهره واقعی ایران به گردشگران بین‌المللی است.
به گزارش اقتصاد بازار به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، علی‌اصغر شالبافیان، رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به تأثیر برگزاری این رویداد در توسعه گردشگری کشور گفت: رویداد فاخر گردهمایی ۱۰۰ تور اپراتور جهان که با همت اتاق بازرگانی اصفهان برگزار می‌شود از دو جهت دارای اهمیت است.
وی افزود: از جنبه نخست، تورگردانان به‌عنوان حلقه واسط میان گردشگر و مقاصد گردشگری مطرح هستند و نقش مؤثری در توصیه سفر و تصویرسازی از مقصد دارند و نظر آنها در مورد مقصد گردشگری، زیرساخت‌ها، امنیت پایدار و به‌طورکلی کیفیت جاذبه‌های گردشگری مقصد نقش بسیار مهمی در متقاعد کردن گردشگران خصوصاً در بازارهای بالقوه و نوظهور دارد.
 شالبافیان اضافه کرد: جنبه دومی که اهمیت این رویداد را مضاعف می‌کند، وضعیت فعلی کشور است که به دلیل اتفاقاتی که طی یک سال اخیر در منطقه شاهد آن بوده‌ایم و ایران‌هراسی کاذبی که برخی از رسانه‌ها به آن دامن زده و توصیه‌های عدم سفر به ایران را به گردشگران القا کرده‌اند، برگزاری این رویداد می‌تواند زمینه‌ساز معرفی درست و شایسته کشور و رویارو کردن تورگردانان خارجی با شرایط واقعی کشور به‌ویژه در حوزه امنیت و ثبات پایدار است که طبیعتاً آنها بازگوکننده این شرایط هستند و می‌توانند رونقی تازه در صنعت گردشگری کشور ایجاد کنند.
 وی با اشاره به ویژگی‌های اصفهان به‌عنوان یک مقصد گردشگری فرهنگی ارزشمند اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های کشور در توسعه گردشگری بین‌المللی که این رویداد به دنبال رفع آن است، موضوع تصویرسازی مثبت و ارائه روایتی واقعی از امنیت و جاذبه‌های مختلف فرهنگی و تاریخی و مردم خوب ایران است.
شالبافیان مهم‌ترین دارایی کشور را مهمان‌پذیری شایسته مردم ایران از گردشگران خارجی دانست و افزود: خون‌گرمی مردم ایران در کنار غنای تاریخی و فرهنگی کشور میراثی ارزشمند است که به معرفی شایسته ایران در اذهان گردشگران کمک شایان توجهی خواهد کرد.
رئیس مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: چالش دیگری که در توسعه گردشگری بین‌المللی وجود دارد، موضوع توجه به زیرساخت‌های گردشگری، وجود اقامتگاه‌های مناسب، امکان رزرو اقامتگاه‌ها از طریق سامانه‌های برخط بین‌المللی، افزایش تعداد پروازها و حمل‌ونقل هوایی بهینه، ایجاد بستر مناسب برای نقل‌وانتقالات پولی و لزوم توجه ویژه به کارت‌های اعتباری بانکی هستند که ضرورت دارد مورد توجه جدی قرار گیرند.