به گزارش اقتصاد بازار به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، با بیان اینکه معضلات زیست محیطی از مهم ترین دغدغه های مردم اصفهان طی سال های اخیر بوده است، گفت: طی سه سال گذشته بیشترین سهم بودجه شهرداری اصفهان به موضوعات زیست‌محیطی اختصاص یافته است. چنانکه بیش از ۴۵ درصد از بودجه به بخش حمل‌ونقل و ترافیک تخصیص یافته و بودجه خط دوم مترو از سال ۱۴۰۰ تاکنون شش برابر شده است.

وی افزود: بسیاری از خطوط بی‌آرتی در این دوره مدیریت شهری احداث و راه‌اندازی شده است.

صرفه‌جویی ۱۸ هزار میلیارد تومانی در مصرف سوخت با احداث رینگ چهارم

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه احداث حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان از دیگر پروژه های موثر بر کاهش ترافیک و آلودگی هوا به شمار می رود، اظهارکرد: این حلقه با طول ۷۸ کیلومتر در حال تکمیل است و بخش مربوط به شهر اصفهان آن تا نیمه نخست سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اضافه کرد: برآوردها نشان می‌دهد که با راه‌اندازی پروژه رینگ چهارم می‌توان سالانه حدود ۳۰ همت صرفه‌جویی کرد. همچنین با احداث این رینگ تنها حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان در مصرف سوخت صرفه‌جویی می‌شود و کاهش قابل‌توجهی در آلودگی هوا و تصادفات شهری خواهد داشت.

افزایش تعداد اتوبوس‌های شهر اصفهان از ۵۰۰ به ۸۰۰ دستگاه

معرک‌نژاد یکی دیگر از اقدامات شهرداری را نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی دانست و خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۳۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اضافه شده و تعداد کل اتوبوس‌ها از ۵۰۰ به ۸۰۰ دستگاه افزایش یافته است، همچنین تلاش برای رسیدن به تعداد ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال جاری در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون با احتساب اتوبوس‌های بازسازی‌شده حدود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر فعالیت دارد، گفت: در کنار این اقدامات به‌زودی شاهد راه‌اندازی تاکسی‌های برقی خواهیم بود که این امر، اصفهان را به نخستین شهر ایران در این زمینه تبدیل می‌کند.