مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان گفت: جشنواره ملی صدای شهر مسیر خود را به درستی تعیین کرده است و در آینده بینالمللیشدن جشنواره را شاهد خواهیم بود.
به گزارش اقتصاد بازار به نقل از ایمنا، سیدعلی معرکنژاد در نشست خبری دومین جشنواره ملی «رادیو صدای شهر» اظهار کرد: تحقق بخشیدن مأموریتهای حوزه مدیریت شهری در بستر رسانه و توانمندسازی فعالان در عرصه رادیو بهویژه نسل جوان و نوجوان از مهمترین اهداف شهرداری برای ورود به این عرصه است.
وی بیان اینکه ابتدا تصمیم گرفتیم جشنواره در ابعاد بینالمللی برگزار شود، در این راستا مذاکرات با خواهرخواندهها انجام شد، افزود: در نهایت تدبیر شد که در سال نخست برگزاری جشنواره، تقاضاها بررسی شود که چقدر این جشنواره کشش دارد و سپس های گامهای بعدی برداشته شود.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان تصریح کرد: سال گذشته از ۲۷ استان کشور ۳۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید.
معرکنژاد تفاوت دومین جشنواره ملی رادیو صدای شهر با نخستین دوره آن را اضافهشدن بخش دانشآموزی دانست و تصریح کرد: به جای اینکه این جشنواره رویدادی برگزار شود، تصمیم گرفته شد کارگاههای آموزشی در عرصه رادیو فعال شود تا دانشآموز خبرنگاران را برای آینده شهر و کشور آماده کنیم.
وی با بیان اینکه جشنواره صدای شهر مسیر خود را به درستی تعیین کرده است، گفت: در آینده بینالمللی شدن جشنواره را شاهد خواهیم بود، در این راستا امیدوارم با حضور فعالان عرصه رسانه در شهر بر غنای جشنواره بیفزاییم.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه تعامل مدیریت شهر با صدا و سیمای مرکز اصفهان نسبت به سایر شهرها متفاوت است و تعامل موجود که منجر به ایجاد فرصت برای مدیریت شهر شده، قابل تقدیر است، افزود: معتقدم اگر در حوزه دانش آموزی و برگزاری رویدادها برای آنها، هزینه میکنیم، این بخش به نوعی سرمایهگذاری محسوب میشود.
معرکنژاد با تقدیر از اقدامات گذشتگان در عرصه صدای شهر گفت: در دوره مدیریت جدید شهر، نیاز به تغییرات در صدای شهر داشتیم تا روند رو به رشدی آغاز شود، در این راستا یکی از راهها برای اینکه این بخش پویاتر شود، دستیابی به آثار و تولیدات جدید است.
وی تصریح کرد: جشنواره صدای شهر دارای شیوه نامه است که اهداف کلان و چشم اندازها در آن ترسیم شده است.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه میتواند به ماندگاری جشنواره صدای شهر کمک کنند، گفت: در بعد رادیو و صدا برای نخستینبار به این مهم توجه میکنیم که با برگزاری جشنواره، سرزندگی به شهر بیاید، در این راستا هر اتفاقی که در شهر در بعد ملی و بینالمللی رخ دهد و به ارتقای برند شهری کمک میکند.
معرکنژاد با تاکید بر اینکه تصور ما این است که با برگزاری جشنواره در حوزه صدا، سرمایههای جدیدی به شهر اضافه میکنیم، این سرمایهها میتوانند آینده شهر را در حوزه صدا تضمین کنند، افزود: دبیرخانه جشنواره در اصفهان فعال است.
وی با اشاره به تاریخچه کنفرانس شهرهای تاریخی جهان در سال ۱۹۹۴ که برای نخستینبار در کیوتوی ژاپن برگزار شد، گفت: اصفهان از بدو آغاز در این کنفرانس حضور داشته است و در ادامه که این کنفرانس به اتحادیه شهرهای تاریخی تبدیل شده است، اصفهان نیز شش دوره در آن شرکت کرده است، عضو مؤسس این اتحادیه میشود.
معرک نژاد با بیان اینکه سال گذشته در این اتحادیه، اصفهان کاندیدا برای میزبانی شد اما پذیرفته نشد گفت: اصفهان بار دیگر امسال در این اتحادیه که ۱۳۵ شهر از دنیا عضو آن هستند، کاندیدای میزبانی شد، در این راستا میزبانی سال ۲۰۲۷ به اصفهان داده شد.
به گفته وی مدل میزبانی در این موضوع تفاوت دارد و فرآیندی است.