• درباره ما
  • تماس با ما

پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازار

امروز: جمعه 11 مهر 1404, 10 ربیع‌الثانی 1447, Friday 3 October 2025
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • مسکن
  • بورس
  • بازرگانی
  • گردشگری
  • فولاد
  • صنعت
  • اقتصاد شهری
  • بازار
  • اقتصاد بین الملل
کد خبر: 7302
منتشر شده در یکشنبه, 29 ارديبهشت 1398 08:11
تعداد دیدگاه: 0
  • چاپ
  • ایمیل

جرایم و سود وام مسکن بخشیده شد به شرطی که...

توضیحات

رییس اداره کل پیگیری وصول مطالبات بانک مسکن اعلام کرد: این موضوع مشروط به این است که اصل تسهیلات دریافتی تا سقف یک میلیارد ریال بوده و حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۵ به سرفصل مطالبات غیرجاری انتقال یافته باشد.

 

جرایم و سود وام مسکن بخشیده شد به شرطی که...

مالک آزادیان، رییس اداره کل پیگیری وصول مطالبات بانک مسکن اعلام کرد: دستورالعمل بانک مرکزی جمهوری اسلامی و همچنین دستورالعمل داخلی مربوط به ماده (۲) تبصره ۳۵ قانون اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۵ تنفیذ شده طی بند «ل» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ به شبکه بانک مسکن ابلاغ شد.

وی با اشاره به قانون مذکور تاکید کرد که بانک مسکن می تواند درصورت تسویه یک جا و نقدی باقیمانده از اصل تسهیلات مشتریان مشمول در چارچوب ضوابط و اولویت های ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نسبت به بخشودگی سود تسهیلات به همراه جرایم متعلقه که توسط دولت و بانک تأمین خواهد شد، اقدام کند.

به گفته وی، این موضوع مشروط به این است که اصل تسهیلات دریافتی تا سقف یک میلیارد ریال بوده و حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۵ به سرفصل مطالبات غیرجاری انتقال یافته باشد.

آزادیان اولویت های تسویه مطالبات جهت بهره مندی از بخشودگی سود و جرایم را در سه بخش توضیح داد و درباره بخش نخست گفت: این بخش شامل تسهیلات یارانه ای مورد حمایت دولت بابت حوادث غیر مترقبه و مسکن روستایی و آسیب دیدگان ناشی از زلزله بم است که قبل از وقوع زلزله تسهیلات دریافت کرده اند (موضوع مصوبه شماره ۱۳۵۷۲۰/ت۵۱۵۰۲ ه مورخ ۹۳/۱۱/۱۲ هیات محترم وزیران) که تا سقف یک میلیارد ریال بدهی بابت اصل تسهیلات شامل می شود.

وی در خصوص مورد دوم مشمولان این قانون گفت:‌ تسهیلات گیرندگانی که حکم محکومیت آنها به دلیل عدم بازپرداخت اقساط قطعی شده و زندانی شده اند نیز مشمول اولویت های ابلاغ شده بند (۱) تا سقف یک میلیارد ریال قرار می گیرند.

آزادیان افزود: همچنین تسویه مطالبات پرونده هایی که از سوی بانک بر روی آنها اقدام حقوقی صورت گرفته است، حداکثر تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال بدهی بابت اصل تسهیلات نیز در بخش سوم قرار دارند.

رئیس اداره کل پیگیری وصول مطالبات بانک مسکن در پایان تاکید کرد که بدهکاران حقیقی و حقوقی مشمول این طرح ، برای اطلاعات بیشتر می توانند به شعب بانک مسکن مراجعه کنند.

منبع: خبرآنلاین
 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
لغو
JComments

آخرین اخبار

تخصیص بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای تثبیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده از فرو نشست
تمدید همکاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان با شرکت اصفهان ماشین اسپادانا
رسانه‌ای پویا برای گسترش ارتباطات برون‌مرزی
رشد ۶۷ درصدی درآمد /تجارت خارجی ۸۳۵ میلیون دلاری گمرکات استان اصفهان
تحليلي بر تورم شهريور 1404
رونق صندوق‌های طلا و سردرگمی سرمایه‌گذاران
تورم 45.3 درصد شد
سناریوهای پس‌از اسنپ‌بک
شکست جهانی سیاست‌ فرزندآوری
اروپا عليه روسيه؛ امريكا عليه چين
بازار خودرو ترمز برید
جابه‌جایی ۴۴‌میلیون دلاری بیت‌کوین بعد از ۱۲سال
گزارش پیشرفت و آماده سازی برگزاری بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران
«رقابت قهرمانان مهارت کشور در اصفهان زیر پرچم استانداردهای WorldSkills»
فعالان حوزه سلامت خواستار بازنگری در سیاست‌های مالیاتی و بیمه‌ای شدند
برخورد قاطع پلیس با مجرمان و مخدوش کنندگان امنیت مردم
توزیع ۲۵ هزار تن کود یارانه‌ای در اصفهان طی نیمه نخست ۱۴۰۴
بازار غذا در محاصره همسايگان
ناترازي ريل و قطار
چرخش غافلگير‌كننده بازار سرمايه
نخستین ربات پهپاد آتش‌نشان در اصفهان رونمایی می‌شود
اعتماد بیجا موجب سرقت اینترنتی به مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان شد
انهدام شبكه عظیم استخراج غیرمجاز رمز ارز دراستان اصفهان
فولاد مبارکه موفق به دریافت گواهینامه بین‌المللی CE توسعه بازارهای جهانی شد
حضور پررنگ پتروشیمی رجال در نوزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست 1404
  • درباره ما
  • تماس با ما

تمامی حقوق این سایت برای اقتصاد بازار محفوظ است

 

 

طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه اینترنتی و طراحی سایت فروشگاهی توسط پونه مدیا