مهدی حمیدخانی در نشست خبری هفتمین رویداد ملی عصرامید که به میزبانی دانشگاه بین‌المللی آزاد اسلامی واحد اصفهان در اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی برای رویداد «عصر امید» طراحی شده  که در کنار نمایشگاه اصلی، شامل پنل‌های تخصصی و میزگردهای مختلف است. در این رویداد، ۱۲ پنل تخصصی در حوزه‌های متنوعی چون هوش مصنوعی، دیجیتال، پزشکی دیجیتال، تامین مالی، شتاب‌دهنده‌ها، آموزش و تجارت الکترونیک برگزار می‌شود. محوریت این پنل‌ها بر اساس نیازهای روز صنعت و فناوری تنظیم شده است و اطلاعات دقیق در مورد این پنل‌ها و نحوه ثبت‌نام، از طریق سایت رسمی رویداد در دسترس قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بازار، وی افزود: این رویداد از 15 تا 18 بهمن ماه در محل دانشگاه آزاد واحد خوراسگان برگزار می گردد و در کنار پنل‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی متعددی نیز برگزار می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به کاربرد هوش مصنوعی در خبرنگاری، فناوری‌های جدید در آموزش، مسائل سایبری، طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های هوش مصنوعی، همچنین کارگاه‌های عملی در حوزه انیمیشن و پزشکی دیجیتال اشاره کرد. این کارگاه‌ها با هدف آموزش و ارتقای مهارت‌های تخصصی شرکت‌کنندگان طراحی شده‌اند.

دبیر علمی رویداد ملی عصر امید ادامه داد: یکی از اهداف کلیدی این رویداد، شناسایی نخبگان و استارتاپ‌ها در حوزه هوش مصنوعی است. چرا که صنایع بزرگ استان نیاز به نیروی انسانی متخصص و توانمند در این زمینه دارند. این نیازها شامل چالش‌هایی در حوزه سایبری و داده‌ها است که ابزارهای موجود قادر به حل آن‌ها به‌تنهایی نیستند و نیازمند متخصصین توانمند در زمینه الگوریتم‌ها و مدل‌های پیچیده هستند، بنابراین این رویداد فرصتی است برای معرفی و توانمندسازی نیروهای متخصص که می‌توانند در حل این چالش‌ها نقش اساسی ایفا کنند.

حمیدخانی اضافه کرد: در این رویداد، سه رویداد ویژه برگزار خواهد شد که به شناسایی و توانمندسازی نیروی انسانی و متخصص در حوزه‌های مختلف فناوری و هوش مصنوعی کمک می‌کند. به‌ویژه در این رویدادها، توجه ویژه‌ای به اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی و تحریم‌های مرتبط با آن خواهد شد. یکی از ویژگی‌های برجسته این رویداد، اپلیکیشن مخصوص نمایش است که از هم‌اکنون قابل استفاده است و به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که به‌راحتی با سایر شرکت‌کنندگان و مسئولان رویداد ارتباط برقرار کنند و سوالات خود را مطرح کنند.

وی ادامه داد: در این رویداد، علاوه بر نمایش محصولات و فناوری‌های جدید، فرصت‌هایی برای پرسش و پاسخ در مورد چالش‌های مختلف نمایشگاه و محصولات مختلف فراهم خواهد بود.

دبیر علمی رویداد عصر امید گفت: هدف دیگر این رویداد، هدفمند کردن فرآیند ارتباطات و تعاملات در نمایشگاه با استفاده از هوش مصنوعی است. این فناوری می‌تواند به شرکت‌کنندگان کمک کند تا رویدادهای مورد علاقه خود را پیدا کرده و با افراد مناسب ارتباط برقرار کنند، همچنین سیستم‌های هوش مصنوعی می‌توانند به‌طور خودکار فرآیندهای مربوط به تحریم‌ها و موضوعات مختلف نمایشگاه را مدیریت کرده و در نهایت به بهبود تجربه شرکت‌کنندگان کمک کنند.

حمیدخانی افزود: سایت رسمی رویداد«عصر امید» که آدرس آن http://ind4event.ir است، به‌روزرسانی‌های جدید در خصوص برنامه‌ها و پنل‌های تخصصی را ارائه می‌دهد و اطلاعات دقیق و جزئیات نحوه ثبت‌نام و دسترسی به برنامه‌ها را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌آورد.