مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان گفت: در کشور ۲۰۰ هزار و در اصفهان ۶۷۰۰ تاکسی فرسوده فعالیت دارند که شهرداری اصفهان نسبت به پرداخت وام ۲۰ میلیون‌ تومانی برای تعمیرات یا تغییر وضعیت ظاهری تاکسی‌ها اقدام کرده است و برنامه‌های دیگری را نیز در دستور کار دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بازار، محمد پرورش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ناوگان تاکسیرانی اصفهان با ۸۴۱۶ تاکسی زردرنگ و ۹۱۱۵ خودرو شامل آژانس و سرویس مشغول فعالیت است.

وی افزود: ۶۸ خط ویژه زیرمجموعه این ناوگان فعالیت دارد و ۳۱ خط توسط سازمان تاکسیرانی ساماندهی شده است. پنج دستگاه ون نیز از آذر سال گذشته برای خدمت‌رسانی به شهروندان معلول به‌کار گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان با اشاره به نصب سامانه حمل‌ونقل معلولان توسط بیش از هزار کاربر در اصفهان تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه حمل‌ونقل معلولان با نام «همیار» از دیگر اقداماتی است که در راستای رفع نیاز این قشر پس از سال‌ها انجام شده است؛ چنانکه تاکنون بیش از هزار کاربر این سامانه را نصب کرده‌اند و از آذر سال گذشته تا پایان همان سال حدود ۱۱ هزار سفر از این طریق انجام شده است.

پرورش ادامه داد: طبق آمارها، روند فعالیت سامانه حمل‌ونقل معلولین «همیار» در اصفهان قابل‌قبول بوده و شهرداری تاکنون بیش از ۴ میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.

وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۷۹ هزار دانش‌آموز در سامانه «سفیر مهر» گفت: راه‌اندازی سامانه سرویس مدارس با عنوان «سفیر مهر» اقدام دیگر سازمان تاکسیرانی است که مستلزم برنامه‌ای گسترده برای جمع‌آوری اطلاعات، همچنین ثبت آئین‌نامه‌های متعدد بود که توسط شهرداری انجام شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰۹۹ راننده، بیش از ۷۹ هزار دانش‌آموز، بیش از ۷۴۰۰ سرویس فعال، بیش از ۶۷ هزار دانش‌آموز با ثبت‌نام قطعی، بیش از ۲۰۰۰ مدرسه در محدوده مناطق پانزده‌گانه و بیش از ۱۵۰۰ مدرسه سرویس‌دهی‌شده در سامانه سفیر مهر گزارش شده است.

پرورش با اشاره به پرداخت هزینه ایاب‌وذهاب به دانش‌آموزان استثنایی در این دوره مدیریت شهری گفت: پرداخت هزینه ایاب‌وذهاب به دانش‌آموزان استثنایی از اقدامات شاخص سازمان تاکسیرانی در این دوره مدیریت شهری است که از سال ۱۴۰۱ با پرداخت مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز و در سال‌های بعد با افزایش روبه‌رو شد.

وی گفت: در کشور ۲۰۰ هزار و در اصفهان ۶۷۰۰ تاکسی فرسوده فعالیت دارند که شهرداری اصفهان نسبت به پرداخت وام ۲۰ میلیون‌تومانی برای تعمیرات یا تغییر وضعیت ظاهری تاکسی‌ها اقدام کرده است و برنامه‌های دیگری را نیز در دستور کار دارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان درباره تعیین نرخ کرایه تاکسی‌ها اظهار کرد: نرخ کرایه تاکسی و سرویس مدارس از سوی وزارت کشور تعیین می‌شود، اما عواملی همچون افزایش چشمگیر نرخ خودرو طی سال منجر به ایجاد تغییر در نرخ مصوب کرایه می‌شود.

پرورش با اشاره به فعالیت تاکسی‌های برقی در شهر اصفهان تصریح کرد: شهرداری اصفهان تاکسی‌های برقی که هر کدام بیش از یک میلیارد تومان قیمت دارند را با قیمت ۲۲۰ میلیون‌تومان در اختیار رانندگان قرار داده است. وی ادامه داد: تاکسی‌های برقی هم به‌وسیله بعضی دستگاه‌های شارژ خانگی و هم به‌وسیله ایستگاه‌های شارژ خودرو که در سطح شهر نصب شده است، شارژ می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در ماه‌های آینده ایستگاه شارژ خودروهای برقی با امکان شارژ در مدت زمان ۲۰ دقیقه در مجاورت سازمان تاکسیرانی راه‌اندازی خواهد شد.